«Όλοι ονειρευόμαστε σε...χρυσό»: Κυκλοφόρησαν τα πόστερ και τα spots των φετινών όσκαρ

2016-01-13 10:26:21
Από την Άντυ Δημοπούλου

Ο Κρις Ροκ επιστρέφει στην παρουσίαση των Όσκαρ. Ήταν τόσο καλός την προηγούμενη φορά;

Σε μία politically correct κίνηση, η Ακαδημία επιβεβαίωσε πως ο Κρις Ροκ θα είναι ο οικοδεσπότης της 88ης απονομής των βραβείων Οσκαρ, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, οι παραγωγοί Ντέιβιντ Χιλ και Ρέτζιναλντ Χούντλιν.

«Μοιραζόμαστε όλοι τον ενθουσιασμό του Ντέιβιτν και του Ρέτζι, για την επιστροφή του Κρις, του οποίου η χαρακτηριστική κωμική φωνή έχει ορίσει μια ολόκληρη γενιά» είπε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Σέριλ Μπουν Άισακς, «και είμαστε σίγουροι ότι θα φέρει μαζί του όλη τη γκάμα των φοβερών του ταλέντων στο επόμενο σόου».

Ο Κρις Ροκ ήταν ξανά παρουσιαστής την βραδιά των βραβείων της Ακαδημίας το 2005. «Είμαι τόσο ευτυχής που θα είμαι ο οικοδεσπότης των Όσκαρ», δήλωσε ο Ροκ, «είναι υπέροχο που επιστρέφω».

Η επόμενη, 88η τελετή απονομής των Όσκαρ θα γίνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο Dolby Theatre® του Χόλιγουντ και θα προβληθεί ζωντανά σε περισσότερες από 225 χώρες παγκοσμίως, ενώ οι υποψηφιότητες αναμένονται να ανακοινωθούν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016.

Δείτε τα spots με τον Κρις Ροκ, τις νοσταλγικές αφίσες της τελετής με φωτογραφίες προηγούμενων νικητών και προετοιμαστείτε για το 4ωρο ξενύχτι που έρχεται!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ