Οσκαρικές αφίσες με πιπεράτο μήνυμα

2011-11-14 00:00:00

Λίγες ώρες πριν την απονομή των Όσκαρ δείτε πώς θα ήταν οι αφίσες των φετινών υποψηφίων - αν έλεγαν την αλήθεια!

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η μεγαλύτερη γιορτή του Χόλιγουντ, σας παρουσιάζουμε μία εναλλακτική εκδοχή μάρκετινγκ για τις ταινίες που έκαναν φέτος το μεγαλύτερο buzz. Όπως έχουμε ήδη πει, κάθε υποψήφιο φιλμ έχει τη δική του ιστορία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τη γράφει και πάνω στην αφίσα του!

Το αγγλικό σάιτ theshiznit ωστόσο δεν είχε την ίδια γνώμη. Οι ευφάνταστοι Άγγλοι συγκέντρωσαν τα πιο καυτά πόστερ της σεζόν και τους άλλαξαν τα φώτα, δίνοντας νέα διάσταση στην κάθε υποψηφιότητα. Στη δική τους εκδοχή λοιπόν η "Σιδηρά Κυρία" προμοτάρεται ως "Meryl Streep: Total Bitch", ενώ ο υποψήφιος για 11 Όσκαρ "Hugo" είναι και επισήμως "μάρκετινγκ εφιάλτης"! Μία ξεχωριστή θέση στις αφίσες υπάρχει πάντως και για τον μη υποψήφιο Λεονάρντο ντι Κάπριο, τον οποίο πολλοί θα ήθελαν να δουν στα Όσκαρ για την ερμηνεία του στο "J. Edgar" - πιο πολύ όμως μάλλον ο ίδιος, όπως υπονοεί το πόστερ!

Δείτε όλες τις αφίσες στο gallery που ακολουθεί και μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την 84η απονομή των Όσκαρ.

Φαίδρα Βόκαλη

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ