Ο Άγκι στα Όσκαρ

2012-01-31 16:20:27

Το σκυλάκι από το "The Artist" θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τον Μπίλι Κρίσταλ;

Τον είδατε για πρώτη φορά στο τρέιλερ τουΤhe Artist. Τον αγαπήσατε όταν είδατε την ταινία. Και τον κατατάξατε στους σταρ της χρονιάς όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Ο τρισχαριτωμένος Άγκι, το σκυλάκι της ταινίας του Μισέλ Χαζαναβίσιους, κατάφερε να επισκιάσει ακόμη και τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μέριλ Στριπ στις απανταχού εμφανίσεις τους, οπότε τι πιο λογικό από το να κάνει μία σπέσιαλ εμφάνιση στην 84η Τελετή της Ακαδημίας;

Το έγκυρο κινηματογραφικό περιοδικό The Hollywood Reporter αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως ο παρουσιαστής της βραδιάς, Μπίλι Κρίσταλ, δουλεύει ήδη με τον Άγκι σε ένα σκετς της τελετής. Τα παραπάνω νέα μόνο απίστευτα δεν ακούγονται, ειδικά από τη στιγμή που το γλυκό σκυλάκι έχει απασχολήσει μέχρι και τον Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος εξήγησε στους Los Angeles Times γιατί ο Άγκι δεν πρέπει να είναι φέτος ο μόνος σκύλος-σταρ (στο δικό του “Hugo” βασικό ρόλο στην ιστορία έχει ένα... ντόμπερμαν).

Τι λέει για το σταρ σίστεμ το γεγονός ότι ένας σκύλος μπορεί να μπει στο πάνθεον των σελέμπριτις; Και, κυρίως, τι λέει αυτό για το ίδιο το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης; Τίποτα περισσότερο μάλλον από αυτό που λένε και τα kitten videos του YouTube με τα εκατομμύρια χτυπήματα.

Εμείς πάντως θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον υπέροχο Κόσμο από τους ακόμη πιο υπέροχους “Πρωτάρηδες”. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Άγκι!

Φαίδρα Βόκαλη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ