«Stranger Things» καλεί Φρέντι Κρούγκερ! Η ρετρό σειρά ανακοινώνει νέο καστ για τον 4ο κύκλο - νεα || cinemagazine.gr
11:54
23/11

«Stranger Things» καλεί Φρέντι Κρούγκερ! Η ρετρό σειρά ανακοινώνει νέο καστ για τον 4ο κύκλο

Οι λογαριασμοί social media της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things» αποκάλυψαν τις προσθήκες στο καστ της επόμενης σεζόν με τον εμβληματικό Ρόμπερτ Ίνγκλαντ του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» να επισκέπτεται το Χόκινς.

Από τον Πάνο Γκένα

Έτοιμοι/-ες για ένα νέο, πιο παράξενο κεφάλαιο;

Το «Stranger Things» έχει βάλει μπροστά την παραγωγή της τέταρτης σεζόν και μετά τα νέα της επιστροφής του Ντέιβιντ Χάρμπουρ τον περασμένο Μάρτιο, οι παραγωγοί ανακοινώνουν τους νέους «κατοίκους» του Χόκινς δίνοντας παράλληλα στοιχεία για την εξέλιξη της πλοκής.

Επαναφέροντας νοσταλγικά πρόσωπα των '80s (όπως τον Σον Όστιν στον 2ο κύκλο), το «Stranger Things» προσκαλεί φέτος στο Χόκινς τον «Φρέντι Κρούγκερ» αυτοπροσώπως, τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ίνγκλαντ που σημάδεψε τους κινηματογραφικούς εφιάλτες μας (στις Λεύκες) μέσα από την σειρά ταινιών του Γουές Κρέιβεν (o Κρέιβεν σκηνοθέτησε τρεις «Εφιάλτες»).

Σύμφωνα με το αντίστοιχο tweet, ο Ρόμπερτ Ίνγκλαντ θα υποδυθεί τον Βίκτορ Κριλ, έναν «διαταραγμένο, τρομακτικό άντρα που βρίσκεται έγκλειστος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για μια φρικτή δολοφονία που συνέβη τη δεκαετία του '50». Είχατε κάποια αμφιβολία για το είδος του χαρακτήρα που θα αναλάμβανε ο «Φρέντι»;

Στη συνέχεια των ανακοινώσεων του νέου καστ συναντάμε τα ονόματα των Εντουάρντο Φράνκο (ξεχώρισε στο πολύ καλό «Booksmart») στο ρόλο ενός μαστουρωμένου ντιλιβερά , του Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ (μπορείτε να τον ανακαλέσετε εύκολα στα «Sweeney Todd» και «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών») ως επιστάτη του ψυχιατρικού νοσοκομείου, του Γιόσεφ Κουίν («Αικατερίνη η Μεγάλη») ως Προέδρου του Επίσημου Σωματείου φανατικών του Dungeons & Dragons, ενώ αρκετοί θα υποδύονται χαρακτήρες Ρώσων.

Το Netflix έδωσε από πέρσι το φθινόπωρο πράσινο φως στον τέταρτο κύκλο «Stranger Things» και στους αδερφούς Ντάφερ, φροντίζοντας παράλληλα να υπογράψει μαζί τους ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας παρόμοιο με τη μεγάλη συμφωνία που έκλεισε με τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ.Μπ.Βάις του «Game of Thrones».

«Οι αδερφοί Ντάφερ αιχμαλώτισαν με τις ιδέες τους τους θεατές όλου του κόσμου και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί τους με σκοπό να ζωντανέψουμε τη ζωηρή φαντασία τους και σε άλλες ταινίες και σειρές που θα λατρέψουν οι συνδρομητές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τεντ Σαράντος του Netflix.

Με τις θετικές εντυπώσεις που άφησε ο τρίτος κύκλος το καλοκαίρι του 2019 (σε αντίθεση με τον προηγούμενο), τα ψυχροπολεμικά '80s στο φόντο, την ταλαντούχα παρέα να μεγαλώνει και να ανανεώνεται με φρέσκα πρόσωπα, καθώς και [αρχή spoiler] τη μετακόμιση της οικογένειας Μπάουερ στο φινάλε να ανοίγει νέα αφηγηματικά μονοπάτια σε συνδυασμό με το αμφιλεγόμενο τέλος του σερίφη Χόπερ [τέλος σπόιλερ] ο τέταρτος κύκλος «Stranger Things» είναι μία καλή ευκαιρία για καινούργιες περιπέτειες. 

Λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν μυστικές, το σίγουρο είναι πως η επιστροφή στο Χόκινς θα ξυπνήσει νέους και παλιούς «εφιάλτες»!