Τρέιλερ «Mr. Mayor»: Οι δημιουργοί του «30 Rock» στέλνουν τον Τεντ Ντάνσον στο δημαρχείο - νεα || cinemagazine.gr
12:58
27/11

Τρέιλερ «Mr. Mayor»: Οι δημιουργοί του «30 Rock» στέλνουν τον Τεντ Ντάνσον στο δημαρχείο

Ένα παλιάς κοπής sitcom, αναμιγνύει χιούμορ με πολιτική και ξεκινάει στις πρώτες μέρες του 2021 στο NBC. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η Τίνα Φέι και ο Ρόμπερτ Κάρλοκ εμπνεύστηκαν ένα από τα καλύτερα sitcoms του 21ου αιώνα, το «30 Rock», με θέμα ένα φανταστικό τηλεοπτικό live show, με βάση τις εμπειρίες που αποκόμισαν από το «Saturday Night Live». Το δημιουργικό δίδυμο αποφάσισε να ξανασυνεργαστεί, αυτή τη φορα φτιάχνοντας κάτι για το παρασκήνιο του πολιτικού τομέα, θέμα πάντοτε επίκαιρο που έχει φυσικά απασχολήσει αρκετές φορές τη μικρή οθόνη. 

Το «Mr. Mayor» θα έχει ως πρωταγωνιστή μια παλιά καραβάνα του σινεμά και της τηλεόρασης, τον Τεντ Ντάνσον, στο ρόλο ενός επιχειρηματία που βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Λος Άντζελες μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι μπορεί να το καταφέρει. Όταν τελικά κερδίζει την εκλογική μάχη καλείται να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε, να κερδίσει τον μεγαλύτερο επικριτή του (χαρακτήρα που θα υποδύεται η Χόλι Χάντερ) και να χτίσει μια καλύτερη σχέση με την έφηβη κόρη του. 

Το τρέιλερ παρουσιάζει ένα θέαμα που ίσως μοιάζει ξεπερασμένο, όμως το δημιουργικό δίδυμο Φέι και Κάρλοκ έχει κάνει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Η σειρά θα προβληθεί από το NBC και ελπίζουμε σύντομα και από κάποιο δίκτυο στη χώρα μας. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.