Το «Deadpool» θα παραμείνει ακατάλληλο παρά την είσοδό του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel - νεα || cinemagazine.gr
13:09
26/11

Το «Deadpool» θα παραμείνει ακατάλληλο παρά την είσοδό του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

Με την πρόσληψη νέων σεναριογράφων, ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη νέα περιπέτεια του ήρωα του Ράιαν Ρέινολντς που δε φαίνεται να αλλάζει ύφος παρά την αυστηρή επιστασία της Disney. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το «Deadpool 2» βγήκε σχεδόν πάνω στην εξαγορά της Fox από τη Disney και πρόλαβε να γυριστεί με την άδεια του στούντιο για ακατάλληλο σήμα. Από τότε, οι φανς του έχουν δύο απορίες. Αν θα ενωθεί ο αγαπημένος τους αυθάδης ήρωας με το σύμπαν της Marvel καθώς εκεί ανήκει στον κοσμο των κομικς και αν η Disney προτίθεται να δίνει άδειες για R καταλληλότητα.

Όλα δείχνουν πως στο «Deadpool 3» μάλλον θα συμβούν και τα 2, καθώς έστω και ανεπίσημα (μέσα από δημοσιογραφικές πηγές του Deadline) δόθηκε το νέο πως η παραγωγή του νέου σίκουελ δεν αλλάζει πλώρη και θα ετοιμάζει άλλη μια ταινία με σήμα καταλληλότητας R, κάτι που αν όντως συμβεί θα είναι το πρώτο φιλμ του MCU για το οποίο ισχύει κάτι τέτοιο - γιατί, ναι, ο Deadpool είναι μέλος του MCU πλέον.

Θα υπάρξει και αλλαγή σεναριογράφων, καθώς οι Ρετ Ρις και Πολ Γουέρνικ αντικαθίστανται από τις Λίζι και Γουέντι Μολινό, οι οποίες εδώ και χρόνια βρίσκονται στο δημουργικό team της πετυχημένης animated σειράς «Bob's Burgers» (για την οποία έχουν βραβευτεί με EMMY). Το σενάριο γράφεται αυτό τον καιρό και πληροφορίες για το πότε θα συμβούν τα υπόλοιπα (γυρίσματα, κυκλοφορία) δεν υπάρχουν, η ταινία είναι ουσιαστικά στο στάδιο της αρχικής ανάπτυξης.

Αναμένουμε.