Oscars 2017: Τιμή και δόξα (και ίσως ένα βραβείο) στην Ιζαμπελ Ιπέρ

2017-02-24 17:33:51

Ένα βίντεο-φόρος τιμής στη μεγάλη Γαλλίδα ηθοποιό με αφορμή την πρώτη της επίσκεψη στα βραβεία Όσκαρ

Άργησε πολύ να πάρει την πρώτη οσκαρική της υποψηφιότητα, πληρώνοντας το ότι δεν τη βλέπουμε σε αμερικανικές ταινίες και πως πολύ λίγες φορές ηθοποιοί φτάνουν στα βραβεία της Ακαδήμια έχοντας παίξει σε μη αγγλόφωνη ταινία. Αν και μοιάζει απίθανο να πάρει το βραβείο για τον Α΄γυναικείο ρόλο, που είναι σχεδόν καπαρωμένο από την Έμα Στόουν, η παρουσία της και μόνο σε αυτή τη βραδιά έχει εμπνεύσει πολλούς θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Μια νίκη της άλλωστε θα ήταν και μια, διαφορετικού τύπου, δήλωση diversity από την Ακαδημία, αλλά τέτοια πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα. Η «γαλλίδα Μέριλ Στριπ» όπως κατά καιρούς έχει αναφερθεί, δείχνει το ταλέντο της σε όλο της το μεγαλείο στο παρακάτω βίντεο, όπου βλέπουμε στη σειρά περίπου 50 φιλμ στα οποία έχει συμμετέχει (τα οποία είναι περίπου τα μισά στην πολύ πλούσια καριέρα της). Με την ευχή μας πως μπορεί να της φέρει τύχη, αν όχι την Κυριακή, αλλά για κάποια επόμενη φορά. 

Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις!

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και το cinemagazine.gr θα ξενυχτήσει (και φέτος) με μια live, διαδραστική αναμετάδοση, που θα χωρέσει συζητήσεις, διαξιφισμούς, χειροκροτήματα, χασμουρητά, διαφωνίες και συμφωνίες. Γιατί έτσι είναι τα Όσκαρ. Ο καλύτερος (δεν) κερδίζει (πάντα). 

Παρακολουθήστε τη live κάλυψη του cinemagazine.gr από τις 2:00 π.μ. (ξημερώματα 27/2) στην επίσημη σελίδα του Περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ - cinemagazine.gr στο facebook!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ