Oscars 2017: Κανόνες για τους μελλοντικούς νικητές

2017-02-07 15:27:24
Από το cinemagazine.gr

Ένα βίντεο συνοψίζει τα σωστά και τα λάθη που κάνουν όσοι ανεβαίνουν τα σκαλιά για να παραλάβουν το Όσκαρ τους. 

Είναι αποδεκτό πως τα τελευταία χρόνια στα Όσκαρ, οι λόγοι όσων ανεβαίνουν στη σκηνή για να αποδεχτούν και να παραλάβουν το βραβείο τους γίνονται όλο και πιο τυπικοί. Οι περισσότεροι μάλιστα μοιάζουν με έναν αγώνα δρόμου του νικητή με τον χρόνο, ώστε να προλάβει να ευχαριστήσει τους συνεργάτες που πρέπει, χωρίς να έχει παρασκηνιακές γκρίνιες έπειτα. 

Υπάρχουν όμως κανόνες στον λόγο κάποιου που μόλις κέρδισε Όσκαρ; Το διαδικτυακό περιοδικό Keyframe, στα πλαίσια της γενικότερης οσκαρολογίας των ημερών, έφτιαξε ένα βίντεο που ανατρέχει σε γνωστές στιγμές από παλιότερες απονομές, παρουσιάζοντας έναν μίνι-οδηγό προς τους υποψήφιους για το τί πρέπει και τί δεν πρέπει να πουν, με έμφαση στο αδικαιολόγητο άγχος και αμηχανία που είχαν αρκετοί, αν και ήταν σχεδόν σίγουροι πως θα νικήσουν.

Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις!

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ