Οι αμήχανοι διάλογοι των Μπίτι και Ντάναγουεϊ, λίγη ώρα μετά το τέλος της τελετής

2017-02-28 14:31:51

Στην είσοδο για το γνωστό μεταοσκαρικό πάρτι, το Governor's Ball, όλοι έτρεξαν να ρωτήσουν το ζευγάρι των παρουσιαστών για το τί ακριβώς έγινε. 

Ελάχιστα λεπτά από το σουρεαλιστικό φινάλε των Όσκαρ, και οι Γουόρεν Μπίτι και Φέι Ντάναγουεϊ οδεύουν προς το Governors Ball το άμεσο πάρτι που ξεκινά με τη λήξη της εκδήλωσης και συνήθως μαζεύονται όλοι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίστεί αν το μπέρδεμα με την καλύτερη ταινία οφείλεται σε φάρσα, δικό τους λάθος ή πρόβλημα της παραγωγής, όπως ήταν αναμενόμενο η θέα των 2 στον χώρο που θα γινόταν το πάρτι έφερε πολύ κόσμο γύρω τους που ήθελε να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τα όσα συνέβησαν.

Ανάμεσα τους και ο δημοσιογράφος του Indiewire, Έρικ Κον, που περιέγραψε στο μέσο του μια σειρά από αμήχανους κυρίως διαλόγους, αφού ούτε το ζευγάρι του «Μπόνι & Κλάιντ» δεν είχε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Συγκεκριμένα παρατίθεται ένας διάλογος στην είσοδο του πάρτι όταν η νεοϋορκέζα publicist και ειδική στα της Ακαδημίας, Πέγκι Σίγκαλ, συναντά τον Μπίτι προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες: 

- Γιατί; 
- Τι εννοείς γιατί;
- Γιατί το είπες;
- Φαινόταν ότι αυτό έλεγε.
- Ποιος το έκανε αυτό;
- Δεν έχω ιδέα. Που είναι η Φέι; (η Φέι Νταναγουέι αρχίζει να απομακρύνεται βλέποντας πολύ κόσμο να τους πλησιάζει). Ρωτήστε την Φέι, γιατί αυτή διάβασε την κάρτα.
- (Ντάναγουεϊ) Ναι εγώ το είπα. Το είπα και στην Ντόουν Χάντσον τώρα (η CEO της Ακαδημίας) πως διάβασα ότι έλεγε η κάρτα.
- (Μπίτι) Ξέρω. Πολύ περίεργο βράδυ. Είσαι καλά τώρα; 
- (Νταναγουέι) Ναι
- (Μπίτι) Νιώθω άσχημα για τους ανθρώπους της PwC

Ο Μπίτι εμφανίστηκε την ώρα της απονομής σαν να «φόρτωσε» στη Ντάναγουεϊ όλο το βάρος της ανακοίνωσης, με την τελευταία να μην έχει προσέξει μάλλον ότι διάβαζε κάρτα από άλλη κατηγορία, κάτι που ο Μπίτι εμφανώς έχει καταλάβει αλλά πιστεύει πως αποκλείεται να έχει γίνει λάθος. Και οι διάλογοί των 2 λίγο μετά δείχνουν πως ακόμη δεν είχαν ξεπεράσει την αμηχανία της στιγμής, καθώς ξαφνικά βρέθηκαν μπλεγμένοι σε μια από τις πιο «μαύρες» στιγμές του θεσμού. 

Η COSMOTE TV αποτελεί για τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ