Γουινόνα Ράιντερ και Κιάνου Ριβς παντρεύτηκαν στον «Δράκουλα»; Ο Κόπολα συμφωνεί! - cinemagazine.gr
10:29
21/8

Γουινόνα Ράιντερ και Κιάνου Ριβς παντρεύτηκαν στον «Δράκουλα»; Ο Κόπολα συμφωνεί!

Η ηθοποιός δηλώνει πως η σκηνή του γάμου Μίνα - Τζόναθαν στον «Δράκουλα» παραήταν αυθεντική.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Κιάνου Ριβς και η Γουινόνα Ράιντερ συμπρωταγωνιστούν στο «Destination Wedding» και στο δημοσιογραφικό promo tour της ταινίας, η Ράιντερ αποκάλυψε πως ενδεχομένως οι δυο τους να είναι «πραγματικά» παντρεμένοι.

H Ράιντερ δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Weekly πως «Στην πραγματικότητα παντρευτήκαμε στον "Δράκουλα". Το ορκίζομαι στο Θεό, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι στην πραγματική ζωή. Σε αυτή τη σκηνή, ο Φράνσις χρησιμοποίησε έναν πραγματικό Ρουμάνο ιερέα. Ξεκινήσαμε γύρισμα και έκανε όλη την τελετή. Πιστεύω λοιπόν ότι είμαστε παντρεμένοι».

Στον επίμαχο «Δράκουλα» λοιπόν, ο γάμος της Μίνα Μάρεϊ με τον Τζόναθαν Χάρκερ, κινηματογραφήθηκε ως μία πραγματική τελετή. Μετά το τέλος των γυρισμάτων ο Κόπολα δεν ήταν ευχαριστημένος με τη συγκεκριμένη σκηνή, οπότε αποφάσισε να την ξαναγυρίσει σε μία Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Λος Άντζελες με πραγματικό ιερέα. «Είναι πραγματικά αυθεντική και νομίζω πολύ όμορφη, γιατί πραγματοποιήσαμε την τελετή και είχαμε παπά να τελέσει το μυστήριο», δήλωσε ο Κόπολαμ «οπότε κατά μία έννοια, όταν όλοκληρώθηκε, αντιληφθήκαμε πως ο Κιάνου και η Γουινόνα παντρεύτηκαν κανονικά ως αποτέλεσμα της τελετής».

Με την καριέρα τους να έχει πάρει ξανά τα πάνω της ελέω «Stranger Things» και «John Wick», οι δυο συμπαθητικοί ηθοποιοί συναντιούνται φέτος για τέταρτη φορά στο πανί μετά το «Dracula» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, το «A Scanner Darkly» του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ και το «The Private Lives of Pippa Lee» της Ρεμπέκα Μίλερ.

Περιμένουμε ακόμα τα κουφέτα!