9:21
24/6

Ώρα για νέα συμβίωση! Ο Τομ Χάρντι και ο «Venom» επιστρέφουν

Μετά την επιτυχημένη εμπορική πορεία της πρώτης ταινίας, o Τομ Χάρντι ετοιμάζεται για συνέχεια του «Venom».

Από τον Πάνο Γκένα

Τι κι αν έλαβε κριτικές-δηλητήριο; Ο «Venom» τα πήγε καλά στο box-office (855 εκατομμύρια $), οπότε ένα σίκουελ ήταν αναπόφευκτο. Αν προσθέσετε και τη Marvel-φρενίτιδα που βοηθά τις κινηματογραφικές εξορμήσεις των χάρτινων ηρώων της στο πανί (αν και ο «Venom» είναι παραγωγή της Sony και όχι των Marvel Studios), τότε καταλαβαίνετε γιατί το σίκουελ της ταινίας θεωρείται φυσιολογική... εξέλιξη.

Η παραγωγός Έιμι Πασκάλ σε πρόσφατη συνέντευξή της επιβεβαίωσε την παρουσία του Τομ Χάρντι στη «νέα συμβίωση» με τον Venom. «Μπορώ να πω ότι ο Τομ Χάρντι θα επιστρέψει. Υποδύθηκε θαυμάσια τον χαρκατήρα, όπως μόνο αυτός θα μπορούσε... Η Sony έκανε εξαιρετική δουλειά στη δημιουργία του franchise, του έδωσε ζωή και τον δικό του κόσμο. Και ύστερα ήρθε ο Τομ Χάρντι». Όσο για την πιθανότητα μιας αφηγηματικής εμπλοκής με τον Spider-Man, o Πρόεδρος των Marvel Studios Κέβιν Φιγκ δήλωσε πως «Όλοι επιθυμούν να το δουν να συμβαίνει. Ποιος ξέρει... μπορεί και να γίνει πραγματικότητα. Έχουμε μεγάλα σχέδια για τον Τομ Χόλαντ, να είναι μέρος σε ότι κάνουμε. Σε όποια ταινία κάνουμε!».

Μέχρι να μπλεχτεί ο Venom στον ιστό της αράχνης, το σίγουρο είναι πως μαζί με τον Χάρντι θα ξαναδούμε τη Μισέλ Γουίλιαμς, ενώ ο Γούντι Χάρελσον θα υποδυθεί τον Carnage όπως φανέρωσε η post credits σκηνή της πρώτης ταινίας. Ο Ρούμπεν Φλέισερ πιθανά δεν θα σκηνοθετήσει το σίκουελ, καθώς μέσα στο 2019 θα αναλάβει ένα άλλο σίκουελ για την Sony, αυτό του «Zombieland». 

Η ημερομηνία εξόδου της νέας ταινίας είναι η 2 Οκτωβρίου 2020, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί όνομα σκηνοθέτη.