Let There Be Carnage! Το σίκουελ του «Venom» αλλάζει τίτλο και μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2021 - cinemagazine.gr
11:21
22/4

Let There Be Carnage! Το σίκουελ του «Venom» αλλάζει τίτλο και μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2021

Το σεμνό και ταπεινό «Venom 2» μετατρέπεται στο πιο πομπώδες «Venom: Let There Be Carnage», μια σαφή επένδυση στον villain του.

Από τον Πάνο Γκένα

Τι κι αν έλαβε κριτικές-δηλητήριο; Ο «Venom» τα πήγε καλά στο box-office (855 εκατομμύρια $), οπότε ένα σίκουελ ήταν αναπόφευκτο. Αν προσθέσετε και τη Marvel-φρενίτιδα που βοηθά τις κινηματογραφικές εξορμήσεις των χάρτινων ηρώων της στο πανί (αν και ο «Venom» είναι παραγωγή της Sony και όχι των Marvel Studios), τότε καταλαβαίνετε γιατί το σίκουελ της ταινίας θεωρήθηκε φυσιολογική... εξέλιξη.

Το πρώτο βήμα έγινε πριν καιρό, όταν η παραγωγός Έιμι Πασκάλ επιβεβαίωσε την παρουσία του Τομ Χάρντι στη «νέα συμβίωση» με τον Venom. «Μπορώ να πω ότι ο Τομ Χάρντι θα επιστρέψει. Υποδύθηκε θαυμάσια τον χαρακτήρα, όπως μόνο αυτός θα μπορούσε... Η Sony έκανε εξαιρετική δουλειά στη δημιουργία του franchise, του έδωσε ζωή και τον δικό του κόσμο. Και ύστερα ήρθε ο Τομ Χάρντι». Μαζί με τον Χάρντι θα ξαναδούμε τη Μισέλ Γουίλιαμς, ενώ ο Γούντι Χάρελσον θα υποδυθεί τον Carnage όπως φανέρωσε η post credits σκηνή της πρώτης ταινίας. Η παραγωγή έψαχνε να ανακοινώσει νέο σκηνοθέτη καθώς ο Ρούμπεν Φλέισερ του πρώτου φιλμ παρέμενε απασχολημένος με το σίκουελ του «Zombieland» και τελικά βρήκε precious αντικαταστάτη, τον Άντι Σέρκις που σήκωσε άμεσα μανίκια για το ξεκίνημα των γυρισμάτων ώστε να προλάβει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας (2 Οκτωβρίου 2020).

Και μετά ήρθε η πανδημία. Στις περιπτώσεις που το μεγαλύτερο μέρος ή ακόμη και όλα τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, τα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη μας δίνουν περισσότερο χρόνο στο post production. Η ταινία βρίσκεται σε αυτό το στάδιο, όμως θα βρίσκεται για αρκετό καιρό, καθώς ο Οκτώβριος του 2020 έγινε χθες 25 Ιουνίου 2021, δείγμα του ότι τα στούντιο φαίνεται να ξεγράφουν οριστικά το 2020 για τις μεγάλες τους παραγωγές, οπότε (και στην περίπτωση πάντα που όλα βαίνουν καλώς) αναμένεται στρίμωγμα και καθυστερήσεις μεγάλων τίτλων το 2021. Η ταινία επίσης, αφού υπάρχει χρόνος, επανασυστήνεται με τον πιο «βροντερό» τίτλο «Venom: Let There Be Carnage» που δίνει έμφαση στο ρόλο του Χάρελσον, αντί του απλού «Venom 2» που ίσχυε ως τώρα. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Let There Be Carnage! Το σίκουελ του «Venom» αλλάζει τίτλο και μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2021
  • Let There Be Carnage! Το σίκουελ του «Venom» αλλάζει τίτλο και μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2021