«Twin Peaks: From Z to A»: Ένα box, τα πάντα για το «Twin Peaks» - cinemagazine.gr
11:56
22/8

«Twin Peaks: From Z to A»: Ένα box, τα πάντα για το «Twin Peaks»

Ο φετινός Άι Βασίλης θα έρθει από το Black Lodge με μια συλλογή που ενώνει παλιό και νέο υλικό και περιέχει όλα όσα χρειάζεται ένας φανατικός της σειράς του Ντέιβιντ Λιντς. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Όσοι έχουν τιμήσει τα προηγούμενα χρόνια τις πάντα προσεγμένες συλλογές του «Twin Peaks», είτε μεμονωμένης σεζόν είτε συνολικής, μπορεί ήδη να έχουν αρχίσει να βρίζουν, όμως ήταν αναμενόμενο πως μετά την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου το 2017, ο Λιντς και οι παραγωγοί της σειράς θα ετοίμαζαν κάτι συνολικό. Το προηγούμενο συνολικό που υπήρχε ως τώρα, το «Twin Peaks: The Entire Mystery» που κυκλοφόρησε το 2014 σε Blu-Ray, έβγαζε για πρώτη φορά τη σειρά σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και περιείχε συνεντεύξεις του Λιντς με τους χαρακτήρες της, βάζοντας το κοινό στο κλίμα της μεγάλης επιστροφής. 

Τώρα όλο εκείνο το υλικό ενώνεται με όσα θαυμαστά συνέβησαν μπροστά και πίσω από την κάμερα του «The Return» για να δημιουργήσουν αυτό που ονόμασε χθες το επίσημο fan club της σειράς ως «μητέρα όλων των box του Twin Peaks». Το «Twin Peaks: From Z To A» θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 10 Δεκεμβρίου και σχεδόν άμεσα (αναμένεται ακριβής ημερομηνία) και στην ευρωπαϊκή αγορά, περιέχοντας λίγο πολύ ό,τι περιείχαν όλα τα προηγούμενα box-sets που κυκλοφόρησαν στο πέρασμα του χρόνου. Μαζί, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της κυκλοφορίας, η φιγουρα της Λόρα Πάλμερ που φιλά τον Ντέιλ Κούπερ στο περίφημο Red Room θα είναι το πρώτο πράγμα που θα δει κάποιος όταν ανοίξει το κατί, μαζί με μια σειρά από κάρτες που απεικονίζουν χαρακτηριστικές στιγμές της σειράς. 

Κοινώς, ξέρουμε τί ζητάμε φέτος από τον Άι Βασίλη...