Στα ίχνη της δολοφονίας Versace: Το ακατάλληλο τρέιλερ του νέου κύκλου «American Crime Story» - cinemagazine.gr
9:13
17/1

Στα ίχνη της δολοφονίας Versace: Το ακατάλληλο τρέιλερ του νέου κύκλου «American Crime Story»

Ο 2ος κύκλος του «American Crime Story» εξερευνά τα «φονικά» παρασκήνια του λαμπερού κόσμου της μόδας.

Από τον Πάνο Γκένα

Μετά τον πολυβραβευμένο πρώτο κύκλο σχετικά με την δίκη του αιώνα («The People Vs O.J.»), και μία ακόμη σεζόν να σχεδιάζεται και να αφορά στις πολιτικές ευθύνες του πολύνεκρου, καταστρεπτικού τυφώνα Κατρίνα, το «American Crime Story» επιστρέφει με την υπόθεση δολοφονίας του Τζιάνι Βερσάτσε.

Το FX αποκάλυψε μετά από μία σειρά μικρών promo, το τρέιλερ της σειράς που δείχνει να ακολουθεί το ίδιο «πατρόν» αγωνίας και κοινωνικού σχολίου, που τόσο επιτυχημένα είχε καταφέρει ο πρώτος κύκλος. Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο της Μορίν Ορτ «Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History», που κυκλοφόρησε το 1999. Δείτε παρακάτω το βίντεο από τα γυρίσματα με τους δημιουργούς και το καστ να μιλούν για τη δεύτερη σεζόν.

Το γεγονός που συγκλόνισε τον χώρο της μόδας το 1997 συνέβη σε μια πολύ παραγωγική περίοδο για τον σχεδιαστή, που έβλεπε την καριέρα και την προσωπική του ζωή να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο θύτης, Άντριου Κουνάναν διέπραξε τον πέμπτο και τελευταίο φόνο του μέσα σε λίγους μόνο μήνες και υπήρξαν διάφορες απόψεις για το αν επέλεξε τυχαία τον Βερσάτσε ή το έγκλημά του ήταν προμελετημένο. 

Η αναστάστωση που προκλήθηκε λόγω του ονόματος του θύματος επέφερε μια καταιγίδα δημοσιευμάτων για τις σχέσεις του με την οικογένειά του και ειδικά με την περίφημη αδερφή του, Ντονατέλα. Όλο το παρασκήνιο που ακολούθησε μετά τη δολοφονία θα είναι το θέμα του «American Crime Story», που για άλλη μια φορά έχει ένα δυνατό καστ.

Ο Τζιάνι Βερσάτσε βρίσκει ιδανικό ενσαρκωτή τον Έντγκαρ Ραμίρεζ των «Carlos» και «Joy») και ο Ντάρεν Κρις («Glee») θα υποδύεται τον δολοφόνο του, Άντριου Κουναναν, ενώ η Πενέλοπε Κρουζ ενσαρκώνει την Ντονατέλα Βερσάτσε, ένα άτομο στο οποίο στράφηκαν όλα τα φώτα της δημοσιότητας για τα πιθανά κέρδη που θα είχε μετά την δολοφονία του αδερφού της. Η Κρουζ, συνηθισμένη στο να αποφεύγει συχνά τους πιο safe ρόλους, μοιάζει να είναι ιδανική επιλογή για την extravaganza Ντονατέλα. Στο πλάι της, ο βραβευμένος με Γκράμι τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν θα υποδυθεί τον Αντόνιο Ντ' Αμίκο, σύντροφο του Βερσάτσε από το 1982, που τη μοιραία εκείνη ημέρα δεν τον συνόδεψε στην έξοδο από τη βίλα του. Ο Μάρτιν έχει πουλήσει 70 εκατομμύρια άλμπουμ, και ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί στο «Glee» και στο Μπρόντγουεϊ («Evita», «Οι Άθλιοι»).

Αν ανυπομονείτε για τις...ραφές της δολοφονίας, υπομονή μέχρι την ημερομηνία έναρξης της σειράς. O νέος κύκλος «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story» κάνει πρεμιέρα στο FOX την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 22:40, λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική! 

Όλα τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Το red band τρέιλερ του «Assassination of Gianni Versace»

©THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY
© 2018 Fox and its related entities. All rights reserved

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Στα ίχνη της δολοφονίας Versace: Το ακατάλληλο τρέιλερ του νέου κύκλου «American Crime Story»
  • Στα ίχνη της δολοφονίας Versace: Το ακατάλληλο τρέιλερ του νέου κύκλου «American Crime Story»