16:00
13/4

Οι «Απίθανοι» επιστρέφουν οικογενειακώς το καλοκαίρι και έχουν νέο τρέιλερ

Μία από τις καλύτερες ταινίες της Pixar φορά «στολή» και βγαίνει ξανά σε θέση (κινηματογραφικής) μάχης.

Από τον Πάνο Γκένα

Αυτοί είναι σούπερ ήρωες!

Ο Jack-Jack και η «απίθανη» οικογένειά του επιστρέφουν το καλοκαίρι με μία ολοκαίνουργια περιπέτεια και φυσικά δεν ξεχνούν την πιο μοδάτη, αγέρωχη στιλίστρια που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια, τη μοναδικά Έντνα Μοντ (με τη φωνή του σκηνοθέτη Μπραντ Μπερντ!).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Στους «Απίθανους 2», η Έλεν (χόλι Χάντερ) βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ενώ ο Μπομπ (Κρεγκ Τ. Νέλσον) μαζί με την Βάιολετ (Σάρα Βάουελ) και τον Ντας (Χακ Μίλνερ) προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone (Σάμιουελ Τζάκσον) για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Οι «Απίθανοι» έκαναν το ντεμπούτο τους το 2004 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μπραντ Μπερντ, και ήταν υποψήφιοι για 4 Όσκαρ (Ήχος, Πρωτότυπο σενάριο) και κέρδισαν τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας κινουμένων σχεδίων και Μοντάζ Ηχητικών Εφέ. Μετά από έναν καταιγισμό ταινιών με σούπερ ήρωες, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως οι ρετρό «Απίθανοι» θα σχολιάσουν την κινηματογραφική πραγματικότητα που έχει μετατρέψει τη μεγάλη οθόνη σε ένα τερέν «μονομαχιών με λάτεξ».

Οι «Απίθανοι 2» κυκλοφορούν 14 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.