Τρέιλερ γέλιου: Ο Δικτάτορας στη χώρα των ευκαιριών - cinemagazine.gr
13:30
28/3

Τρέιλερ γέλιου: Ο Δικτάτορας στη χώρα των ευκαιριών

Ακόμα κι όσοι έχουν κουραστεί από το εξωφρενικό χιούμορ του Σάσα Μπάρον Κοέν, πρέπει να παραδεχτούν ότι από ταλέντο ο Βρετανός κωμικός ξεχειλίζει.

Ακόμα κι όσοι έχουν κουραστεί από το εξωφρενικό χιούμορ του Σάσα Μπάρον Κοέν, πρέπει να παραδεχτούν ότι από ταλέντο ο Βρετανός κωμικός ξεχειλίζει. Κι όχι μόνο στις χοντροκομμένες φάρσες του είτε ως Μπόρατ, είτε ως Μπρούνο, είτε και φέτος ως Δικτάτορας, αλλά και σε σοβαρούς ρόλους: μετά τον έξοχο σταθμάρχη του «Hugo», ο Κοέν θα μεταμορφωθεί σε «Άθλιος» για τον Τομ Χούπερ (ζευγάρι με την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ στους ρόλους των απατεώνων Θεναρδιέρων του Ουγκό), αλλά κι Ταραντίνο τον έχει συμπεριλάβει στο καστ του για το «Django Unchained» (με Κρίστοφ Βαλτς, Λεονάρντο ντι Κάπριο, Τζέιμι Φοξ, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Σάμιουελ Τζάκσον, Κερτ Ράσελ).

Στα Όσκαρ κατάφερε όχι μόνο να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις για τη συμπεριφορά του, αλλά να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του κόκκινου χαλιού «λούζοντας» δημοσιογράφο με στάχτες που υποτίθεται ότι ανήκαν στον ηγέτη της Β. Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ιλ!

Πρόσφατα επίσης, ο εθνικός ύμνος-παρωδία του Καζακστάν από τον «Μπόρατ» ακούστηκε κατά λάθος στο πρωτάθλημα σκοποβολής, που φιλοξενήθηκε στο Κουβέιτ, προς τιμή της αμήχανης χρυσής νικήτριας! Οι διοργανωτές, μην έχοντας ξανακούσει τον ύμνο της χώρας, κατέβασαν από το ίντερνετ τη μελωδία με τους προσβλητικούς στίχους που είχε σκαρώσει ο κωμικός, σε μια γκάφα ολκής που έκανε το γύρο του κόσμου.

Loading the player ...

Το καινούργιο τρέιλερ που κυκλοφόρησε με ήρωα την περσόνα του «Στρατηγού Αλαντίν» είναι απολαυστικό. Ο Κοέν, είτε ως σπρίντερ και αφέτης ταυτόχρονα που πυροβολεί τους αντιπάλους του για να κόψει πρώτος το νήμα, είτε ως έκθαμβος επισκέπτης της Αμερικής που καταλήγει να πιάνει δουλειά σε φαστ φουντ, είτε πάλι ως καθεστωτικός ηγέτης, στο στόχαστρο του Ομπάμα, της Κλίντον και του Κάμερον, είναι απλώς ξεκαρδιστικός. Μπορεί στο πρώτο τρέιλερ να ξάπλωσε στο κρεβάτι με τη Μέγκαν Φοξ, αλλά σε αυτό το δεύτερο είναι που πετυχαίνει το στόχο του: Να βγάλει γέλιο.

Α.Ν