Τρέιλερ «Collateral»: Η Κάρεϊ Μάλιγκαν εξιχνιάζει τη δολοφονία ενός πιτσαδόρου - cinemagazine.gr
13:13
20/2

Τρέιλερ «Collateral»: Η Κάρεϊ Μάλιγκαν εξιχνιάζει τη δολοφονία ενός πιτσαδόρου

Η μίνι σειρά που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στη Βρετανία, περνά τα σύνορα της χώρας μέσω του Netflix. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Χωρίς να είναι αυστηρά ένα «Netflix Original», η αστυνομική σειρά μυστηρίου «Collateral» θα ακολουθήσει την επιτυχημένη συνταγή της ψηφιακής πλατφόρμας, που πρόσφατα πρόβαλλε το «The End of the F***ing World» μετά την κανονική του προβολή στη Βρετανία και του έδωσε την απαραίτητη ώθηση για να γίνει μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των τελευταίων μηνών. 

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, καθώς το «Collateral» παίζεται ήδη στο BBC 2, όπου έχουν προβληθεί 2 από τα 4 επεισόδια, όμως σύντομα θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Η σειρά ασχολείται με τη διαλεύκανση ενός φόνου μέσα σε ένα διάστημα 4 ημερών και έχει ως πρωταγωνίστρια την Κάρεϊ Μάλιγκαν που ως αστυνομικός δε μπορεί να πιστέψει ότι ο θάνατος ενός πιτσαδόρου την ώρα της βάρδιάς του είναι ένα τυφλό περιστατικό βίας, αλλά οφείλεται σε κάτι βαθύτερο που χρήζει μεγαλύτερης έρευνας. 

Η Μάλιγκαν με αυτή την πρωταγωνιστική της εμφάνιση προστίθεται στο κλαμπ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν σε περιεχόμενο του Netflix, αν και δεν είναι συνολικά η πρώτη της εμφάνιση εκεί, καθώς είχε έναν ρόλο στο οσκαρικό «Mudbound» που θα δούμε την Πέμπτη στη χώρα μας σε κανονική κινηματογραφική διανομή. 

Εκτός από τη Μάλιγκαν, παίζουν η Μπίλι Πάιπερ, ο Τζον Σιμ και ο Νίκολα Γουόκερ. Το «Collateral» θα γίνει διαθέσιμο στις 9 Μαρτίου, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ.