18:11
5/12

Τρέιλερ «Black Mirror»: Τζόντι Φόστερ, Τζον Χίλκοουτ σκηνοθετούν επεισόδια του 4ου κύκλου

Τα νέα επεισόδια της φιλόδοξης σειράς του Netflix έρχονται 29 Δεκεμβρίου!

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το πείραμα του Netflix να αναστήσει το «Black Mirror» και να δημιουργήσει τρίτο κύκλο με αυτοτελή επεισόδια γυρισμένα από διάφορετικούς σκηνοθέτες, ήταν πολύ πετυχημένο και έτσι η σειρά συνεχίζει το ταξίδι της με έξι νέες ιστορίες για την 4η σεζόν. Ο δημιουργός της Τσάρλι Μπρούκερ ανέλαβε και πάλι το σενάριο για όλες και εκλεκτοί συνεργάτες αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία τους, ενώ λίγο καιρό πριν μάθαμε πως για λεπτομέρειες δεν είδαμε στα ονόματα αυτών, τον Γιώργο Λάνθιμο.

Αρχικά κυκλοφόρησαν τρέιλερ για τα 2 πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου.Το πρώτο αφορά το «Arkangel», το επεισόδιο που σκηνοθέτησε η Τζόντι Φόστερ με πρωταγωνίστρια τη Ρόζμαρι Ντιούιτ («La La Land», «Mad Men») και αφορά στις προκλήσεις που έχει μια μητέρα που μεγαλώνει το παιδί της σε έναν κόσμο που κυριαρχεί η τεχνολογία. 

Το δεύτερο τρέιλερ ήρθε για το «Crocodile», επεισόδιο που σκηνοθέτησε ο Τζον Χίλκοουτ («Ο Δρόμος», «Lawless») και πρωταγωνιστει η Άντρεα Ράισμποροου. Το «Crocodile» διαδραματίζεται στην Ισλανδία στο κοντινό μέλλον, όπου οι αναμνήσεις δεν είναι πλέον ένα προσωπικές και μπορούν να φαντάζονται τις ίδιες περισσότερα από ένα άτομα. 

Στα υπόλοιπα 4 επεισόδια φιγουράρουν ονόματα σκηνοθετών όπως ο Τιμ Βαν Πάτεν («The Sopranos», «Game of Thrones») που ανέλαβε το «Hang the DJ» και ο Ντέιβιντ Σλέιντ της καλτ επιτυχίας «30 Days of Night» που σκηνοθετεί το «Metalhead».

Το Netflix ανακοίνωσε πως όλα τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στις 29 Δεκεμβρίου, κάνοντας την τελευταία Παρασκευή του χρόνου αληθινή... Black Friday!

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της νέας (4ης) σεζόν.