Teaser «The Jesus Rolls»: Tο spin-off του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» είναι έτοιμο - cinemagazine.gr
13:27
31/1

Teaser «The Jesus Rolls»: Tο spin-off του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» είναι έτοιμο

Ο cult χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Τορτούρο στον «Μεγάλο Λεμπόφσκι» γέννησε ένα νέο φιλμ που γυρίστηκε το 2016 και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ 28 Φεβρουαρίου.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Τζον Τορτούρο ποτέ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον χαρακτήρα του Jesus Quintana από το απολαυστικό «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι» των αδερφών Κοέν. Ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να ξαναδεί τον χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη και απ' ότι φαίνεται ήταν τόσο αποφασισμένος που τελικά ανέλαβε το πρότζεκτ ο ίδιος, κάτι άλλωστε που του πρότειναν και οι Κοέν λέγοντάς του πως αυτοί δεν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι μελλοντικά με αυτόν τον χαρακτήρα. 

Έτσι λοιπόν το 2016 εγένετο αρχικά το «Going Places», ένα spin-off του «Λεμπόφσκι» στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Μπόμπι Καναβάλε («Vinyl») και Όντρεϊ Τοτού («Αμελί»), το οποίο σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες είχε ως βάση τη γαλλική κωμωδία του 1974 «Les Valseuses» με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, της πιο «μισογυνικής ταινίας» που έγινε ποτέ σύμφωνα με τον σπουδαίο κριτικό Ρότζερ Ίμπερτ.

Από τότε βέβαια πέρασαν χρόνια και η ταινία δεν κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, κάτι που φαίνεται πως θα συμβεί επιτέλους, καθώς η Screen Media αγόρασε τα δικαιώματά της ταινίας αρχικά για τη Β. Αμερική, και προγραμματίζει να την κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020. Η εταιρία άλλαξε τον τίτλο του φιλμ σε «The Jesus Rolls» και έδωσε επίσημη σύνοψη σύμφωνα με την οποία «ένα τρίο αταίριαστων με ασεβή και έντονα σεξουαλική συμπεριφορά γεννά μια απροσδόκητη ερωτική ιστορία καθώς η συνεχής επιπόλαιη στάση τους απέναντι στο παρελθόν και το μέλλον γυρνά εναντίον τους, ακόμη και όταν έχουν καλές προθέσεις. Όταν έρχονται σε κόντα με έναν κομμωτή, ξεκινούν ένα ταξίδι απόδρασης από το νόμο και την κοινωνία.»

«Νομίζω πως είναι καλή εποχή για να κυκλοφορήσει ένα παρεκβατικό φιλμ για την ηλιθιότητα των ανδρών που προσπαθούν, αποτυγχάνουν και προσπαθούν ξανά να κατανοήσουν το μυστήριο της γυναικείας ύπαρξης» είπε ο Τορτούρο. Η ταινία πήρε όντως ημερομηνία κυκλοφορίας στις ΗΠΑ (28 Φεβρουαρίου), έχει καστ στο οποίο, πέρα από τους προαναφερόμενους, συναντάμε σε μικρούς ρόλους τους Σούζαν Σαράντον, Τζον Χαμ και Κρίστοφερ Γουόκεν και έχει και 2 λαμπερά πόστερ.

Δείτε το teaser (αναμένεται ολοκληρωμένο τρέιλερ) και τις αφίσες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Teaser «The Jesus Rolls»: Tο spin-off του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» είναι έτοιμο
  • Teaser «The Jesus Rolls»: Tο spin-off του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» είναι έτοιμο