8:45
8/11

Νικόλ Κίντμαν καλεί Σουζάν Μπίερ για τη νέα σειρά του HBO «The Undoing»

Με θέμα τα ψέματα που έμεναν κρυφά για χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός φαινομενικά «τέλειου» γάμου, η Κίντμαν μπαίνει στην παραγωγή μιας ακόμη σειράς για το HBO. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Με τον δεύτερο κύκλο «Big Little Lies» προ των πυλών στη μικρή οθόνη και τα «Destroyer», «Boy Erased», «Aquaman» στην κινηματογραφική ατζέντα, η πολυάσχολη Νικόλ Κίντμαν θα συνεργαστεί με τη βραβευμένη με Όσκαρ Ξενόγλωσσης ταινίας Σουζάν Μπίερ («Ίσως, Αύριο») και σκηνοθέτιδα του «The Night Manager», για το «The Undoing», μια σειρά βασισμένη στο βιβλίο «You Should Have Known» της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Κίντμαν θα υποδυθεί την Γκρέις, μια ψυχολόγο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο, συμβουλεύοντας γυναίκες να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να μη κρίνουν τους άντρες βασισμένες σε πρώτες εντυπώσεις, με τη ζωή της να αποτελεί παραδειγμα για όσα λέει, ούσα παντρεμένη με ένα παιδί και μια πολύ γαλήνια καθημερινότητα. Τα όσα διδακτικά αναφέρει όμως ανατρέπονται σε μια στιγμή, στο άκουσμα μιας βίαιης δολοφονίας με την οποία σχετίζεται ο σύζυγός της, ο οποίος με τη σειρά του εξαφανίζεται, διαλύοντας εντελώς την εικόνα της ηρωίδας για την ως τότε ζωή της. 

Το βιβλίο της Κόρελιτζ κυκλοφόρησε το 2014 και συχνά περιγράφεται ως συγγενικό με το «Gone Girl» της Τζίλιαν Φλιν, έχοντας παρόμοιες δομές ως προς τη διαχείριση του «φαίνεσθαι» ενός γάμου και του τί πραγματικά συμβαίνει πίσω από αυτόν. Το σενάριο της σειράς θα αναλάβει ο θρυλικός τηλεοπτικός παραγωγός Ντέιβιντ Κέλι, συνεργάτης της Κίντμαν και στο «Big Littile Lies», δημιουργώντας έτσι μία δημιουργική τριπλέτα σίγουρης επιτυχίας για το HBO.