Τρέιλερ «The Great»: Ο σεναριογράφος της «Ευνοούμενης» βολτάρει στο ρωσικό παλάτι - cinemagazine.gr
11:07
24/4

Τρέιλερ «The Great»: Ο σεναριογράφος της «Ευνοούμενης» βολτάρει στο ρωσικό παλάτι

Ελ Φάνινγκ και Νίκολας Χουλτ «ντύνονται» Μεγάλη Αικατερίνη και Πέτρος Γ' αντίστοιχα για τις ανάγκες της νέας σειράς του Hulu.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο σεναριογράφος Τόνι ΜακΝαμάρα φαίνεται να προτιμά τελευταία τον 18ο αιώνα και όσα συνέβαιναν μέσα στα παλάτια του. Ο άνθρωπος που έγραψε, μαζί με τη Ντέμπορα Ντέιβις, την «Ευνοούμενη» πηγαίνει προς Ρωσία μεριά και αναζητά τα μυστικά του εκεί παλατιού, σε πολύ ανάλαφρο τόνο. Το «The Great» θα βασιζεται πάνω στα πρώτα χρόνια της Αικατερίνης Β', στην πορεία της για να χαρακτηριστεί Μεγάλη, και τον γάμοτης με τον Πέτρο Γ' που την έφερε στην ηγεσία της χώρας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Το "The Great" είναι μια σατιρική δραμεντί για την πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης στο Ρωσικό θρόνο, όπου έμεινε περισσότερο από κάθε άλλη. Η πρώτη σεζόν είναι μια φαντασιακή και εύθυμη ιστορία μιας ιδεαλίστριας, ενός ρομαντικού κοριτσιού που έρχεται στη Ρωσία για έναν ήδη κανονισμένο γάμο με τον αυτοκράτορα Πέτρο. Ελπίζοντας να βρει αγάπη και γαλήνη, βρίσκεται τελικά σε έναν επικίνδυνο κόσμο τον οποίο προσπαθεί να αλλάξει. Για να το κάνει αυτό πρέπει απλά να σκοτώσει το σύζυγό της, να νικήσει την Εκκλησία, να διαλύσει τον στρατό και να πάρει με το μέρος της τη δικαιοσύνη. Μια μοντέρνα αφήγηση για το παρελθόν που περιέχει τους ρόλους που έπαιξε η Αικατερίνη στη ζωή της, δηλαδή ερωμένη, δασκάλα, κυβερνήτρια, φίλη και μαχήτρια.»

Η Ελ Φάνινγκ θα έχει τον βασικό ρόλο ενώ ο Νίκολας Χουλτ θα υποδυθεί τον Πέτρο. Η σειρά θα προβληθεί από το Hulu και θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου και χθες παρουσίασε το ολοκληρωμένο της τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, μαζί μετο πόστερ.