Η Έλεν Μίρεν αλλάζει τη ζωή του Ίαν ΜακΚέλεν στο νέο τρέιλερ του «The Good Liar» - cinemagazine.gr
10:23
3/10

Η Έλεν Μίρεν αλλάζει τη ζωή του Ίαν ΜακΚέλεν στο νέο τρέιλερ του «The Good Liar»

Δεν είναι ψέμα! Για πρώτη φορά δυο βρετανικά ιερά «τέρατα» της υποκριτικής θα συναντηθούν στο νέο φιλμ του βραβευμένου με Όσκαρ Μπιλ Κόντον.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Μπιλ Κόντον σκηνοθέτησε πρόπερσι μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες των τελευταίων χρόνων (την «Πεντάμορφη και το Τέρας» του 2017), οπότε δεν ήταν δύσκολο να κλείσει την επόμενη δουλειά του. Αρχικά αυτή θα ήταν η «Νύφη του Φράνκενσταϊν», το φιλμ που θα ακολουθούσε θεωρητικά τη «Μούμια» στο πλαίσιο της αναβίωσης των τεράτων της Universal, όμως η παταγώδης αποτυχία της τελευταίας οδήγησε το στούντιο στην απόφαση να αφήσει στην άκρη κάθε σχέδιο παρόμοιας παραγωγής.

Κι επειδή κάθε εμπόδιο για καλό, πάμε παρακάτω! Το «Good Liar» με πρωταγωνιστικό ζευγάρι τους Ίαν ΜακΚέλεν και Έλεν Μίρεν (που συναντιούνται για πρώτη φορά στο σινεμά, όσο απίθανο και αν ακούγεται αυτό) αποτελεί τη νέα δουλειά του Κόντον και μάλιστα στην τέταρτη συνεργασία του με τον ΜακΚέλεν μετά τα «Gods and Monsters» (Όσκαρ Δ. Σεναρίου), «Mr. Holmes» και «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

Βασισμένη σε βιβλίο του Νίκολας Σιρλ, η ταινία ακολουθεί έναν απατεώνα που ετοιμάζεται για την τελευταία του δουλειά χάρη στην γνωριμία του με μια πλούσια χήρα. Η σχέση τους θα τον βάλει σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να συνεχίσει τη ζωή που κάνει ή να την αλλάξει εντελώς, έστω κι αργά. Την προσαρμογή του σεναρίου έκανε ο Τζέφρι Χάτσερ, επίσης παλιός συνεργάτης του Κόντον στο «Mr. Holmes», και η έξοδος της ταινίας έχει οσκαρική ημερομηνία στις ΗΠΑ (15 Νοεμβρίου) - μια ημέρα νωρίτερα, στις 14, έρχεται στη χώρα μας. 

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας: