Πίστη και τρόμος: Ένα featurette της Warner μας καλωσορίζει στο «The Conjuring 3» - cinemagazine.gr
13:09
27/10

Πίστη και τρόμος: Ένα featurette της Warner μας καλωσορίζει στο «The Conjuring 3»

Με τίτλο «The Devil Made Me Do It» και νέο σκηνοθέτη στο τιμόνι, η νέα συνέχεια του «Conjuring» φεύγει από τα στοιχειωμένα σπίτια και εξερευνά μια υπόθεση δολοφονίας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το 2020 μεταξύ άλλων θα έφερνε και το τρίτο μέρος του πετυχημένου franchise τρόμου «Conjuring», το οποίο γέννησε ήδη spin-offs και λογικά θα γεννήσει περισσότερα στο μέλλον, καθώς τα αντικείμενα στο δωμάτιο της οικογένειας Γουόρεν αφθονούν. Όπως και όλες σχεδόν οι στουντιακές παραγωγές, έτσι κι αυτό μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι του 2021, με την ελπίδα πως θα απευθύνεται σε ένα κοινό που αισθάνεται πιο ασφαλές και θα είναι πρόθυμο να επισκεφτεί ένα σινεμά για να τρομάξει. 

Λόγω της καθυστέρησης αυτής, το «Conjuring: The Devil Made Me Do It», όπως είναι ο πλήρης τίτλος της ταινίας, δεν είχε βγάλει ως τώρα κάποιο προωθητικό τρέιλερ.  Οι πρώτες εικόνες από αυτό περιέχονται σε ένα γενναίας διάρκειας featurette με τίτλο «Faith & Fear: The Conjuring Universe Behind The Scenes» το οποίο περιλαμβάνει αρκετές σκηνές από τις 2 πρώτες ταινίες αλλά και όλη τη μυθολογία που τις συνοδεύει, μαζί με τα γυρίσματα της τρίτης η οποία φαίνεται να κινείται αφηγηματικά σε διαφορετικό μονοπάτι. 

Συγκεκριμένα, αντί της «μάχης» με ένα στοιχειωμένο σπίτι, οι Εντ και Λορέν Γουόρεν (Πάτρικ Γουίλσον και Βέρα Φαρμίγκα σε τέλεια αρμονία) αυτή τη φορά εμπλέκονται σε μια υπόθεση δολοφονίας, μετά τους ισχυρισμούς της οικογένειας του θύτη ότι παρασύρθηκε από δαίμονα που βρίσκονταν μέσα σε 11χρονο παιδί. Όπως και οι προηγούμενες υποθέσεις έτσι και αυτή βασίζεται θεωρητικά σε αληθινά περιστατικά όπως περιγράφονται στα αρχεία του ζεύγους, κάτι το οποίο βοήθησε αρκετά στην επιτυχία των ταινιών. Ο Τζέιμς Γουάν θα βρίσκεται αυτή τη φορά στην ομάδα μόνο ως παραγωγός, με τον Μάικλ Τσάβες (του κάκιστου «Η Κατάρα της Γιορόνα») να παίρνει το ρόλο του σκηνοθέτη. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο και ...υπομονή ως τις 4 Ιουνίου 2021.