Έτοιμος για Γκόθαμ: Πρώτη εικόνα του Ρόμπερτ Πάτινσον ως «Batman» - cinemagazine.gr
9:59
14/2

Έτοιμος για Γκόθαμ: Πρώτη εικόνα του Ρόμπερτ Πάτινσον ως «Batman»

Το επίσημο δοκιμαστικό του Ρόμπερτ Πάτινσον με το νέο κοστούμι Batman κυκλοφόρησε και δίνει μία πρώτη εικόνα του νέου Σκοτεινού Ιππότη.

Από τον Πάνο Γκένα

Έχετε απορία για την εμφάνιση του Ρόμπερτ Πάτινσον ως Batman; Τη λύνει άμεσα ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς!

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Batman» ξεκίνησαν και ο Ριβς ανέβασε στον λογαριασμό του στο vimeo το camera test του Ρόμπερτ Πάτινσον με το κοστούμι του Σκοτεινού Ιππότη, το οποίο σχεδίασε η δις βραβευμένη με Όσκαρ Ζακλίν Ντουράν (πρόσφατη νίκη της οι «Μικρές Κυρίες»).

Δείτε το ατμοσφαιρικό βίντεο, το οποίο προσφέρει και μία πρώτη γεύση από το νέο μουσικό θέμα με την υπογραφή του Μάικλ Τζιακίνο:

Αυτό που προσέχει κανείς εύκολα είναι το hi-tech σήμα στο στήθος του Batman (μήπως θα χρησιμοποιείται ως gadget;) και πως το κοστούμι αποκαλύπτει τις ραφές του, ομολογουμένως μία ταιριαστή ιδέα για έναν ήρωα εν τη γενέσει του. Ανυπομονούμε για τις ενδυματολογικές αποκαλύψεις της υπόλοιπης villain gallery της ταινίας!

Όπως είχε δηλώσει άλλωστε και ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς, «Δεν μπορείς να έχεις τον Μπάτμαν χωρίς αντίπαλό, γι' αυτό θα έχουμε μία γκαλερί απείθαρχων» και το εννοούσε.

Στη νέα ταινία «The Batman» θα συμπρωταγωνιστούν μαζί με τον Πάτινσον οι Κόλιν Φάρελ (Πιγκουίνος), Πολ Ντέινο (Γρίφος), Ζόι Κράβιτς (Catwoman), Άντι Σέρκις (Άλφρεντ), Τζέφρι Ράιτ (Επιθεωρητής Γκόρντον), Τζον Τορτούρο (Καρμάιν Φαλκόνε), Πίτερ Σάρσγκαρντ (πιθανότατα στο ρόλο του Διπρόσωπου Χάρβεϊ Ντεντ, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση). 

Τα νέα της προσθήκης του Τζον Τορτούρο στο καστ έκαναν τους θαυμαστές του Σκοτεινού Ιππότη να υποψιάζονται πως ο Ματ Ριβς ίσως διασκευάσει ή χρησιμοποιήσει στοιχεία του κόμικ «The Long Halloween», στο οποίο ο χαρακτήρας του Φαλκόνε παίζει σημαντικό ρόλο. Αν προσεχώς επιβεβαιωθεί και ο χαρακτήρας του Διπρόσωπου Χάρβεϊ Ντεντ, ίσως και να επιβεβαιωθούν.

Το «The Batman» έχει επίσημη ημερομηνία εξόδου στις 25 Ιουνίου 2021 και σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Πάτινσον στο Variety ο καινούργιος Μπάτμαν θα μοιάζει περισσότερο με ντετέκτιβ και η παραγωγή προσανατολίζεται σε μία ταινία νουάρ ύφους.