«Space Force»: Το Netflix ετοιμάζει το διαστημικό «Office» και ξαναφέρνει τον Στιβ Καρέλ στη μικρή οθόνη - cinemagazine.gr
12:36
17/1

«Space Force»: Το Netflix ετοιμάζει το διαστημικό «Office» και ξαναφέρνει τον Στιβ Καρέλ στη μικρή οθόνη

Ο δημιουργός του αμερικανικού «Office», Γκρεγκ Ντάνιελς, εμπνέεται από μια απίθανη πρόσφατη πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω τρέιλερ που ανακοινώνει το project, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε μέσα στο 2018 πως ένα τμήμα του στρατού της χώρας πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με το χώρο του διαστήματος, προσταυτεύοντας αρχικά τους δορυφόρους της χώρας ή ό,τι άλλο προκύψει. Η τελευταία ασάφεια πρέπει να ήταν η βασική έμπνευση για τον Γκρεγκ Ντάνιελς, τον άνθρωπο που μετέφερε πετυχημένα στις ΗΠΑ το βρετανικό «Office», για να δημιουργήσει κάτι που του μοιάζει, σε μια πιο σουρεαλιστική εκδοχή. 

Το «Space Force» λοιπόν που πρότεινε ο Τραμπ μπορεί να μη γίνει πραγματικότητα (ή μπορεί να γίνει στο μέλλον) θα γίνει όμως σίγουρα τηλεοπτική σειρά. Ο Ντάνιελς ξαναβρίσκει τον Στιβ Καρέλ και ετοιμάζουν μαζί μια σειρά κωμικών καταστάσεων, στα πρότυπα του «Office», καθώς το περιβάλλον θα είναι πάλι ο χώρος εργασίας, αυτός της ομάδας που θα αναλάβει να οργανώση στο σχέδιο του διαστημικού στρατού.

Το Netflix έκλεισε άμεσα τη σειρά, ενώ για να επιστρέψει ο Καρέλ στη μικρή οθόνη θα πάρει κάτι περισσότερο από 1 εκ. δολάρια το επεισόδιο. Το επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερα για αν θα δούμε το «Space Force» μέσα στο 2019, ακόμη και να αργήσει όμως θα το δούμε σύντομότερα σε σχέση με το αληθινό που έχει στο μυαλό του ο αμερικανός πρόεδρος.