0:42
29/6

Ο Νοέμβριος θα έχει «ψυχή» και μουσική: Νέο τρέιλερ για το «Soul» της Pixar

Η πανδημία άλλαξε τον προγραμματισμό της εταιρείας σπρώχνοντας το φιλόδοξο «Soul» για το φθινόπωρο και το υπέροχο νέο τρέιλερ θα μας κάνει παρέα ως τότε. 

Από τον Πάνο Γκένα

Στην πρώτη αναθεώρηση του προγράμματός της, η Ντίσνεϊ μετέφερε όλες τις μεγάλες παραγωγές της για αργότερα με εξαίρεση το «Soul» το οποίο και κράτησε στις 19 Ιουνίου, υπογραμμίζοντας την ταινία ως αφετηρία της καλοκαιρινής σεζόν. Η επικαιρότητα είχε άλλα σχέδια, οι περισσότεροι κινηματογράφοι στον πλανήτη παραμένουν κλειστοί και μοιραία το νέο animation της Pixar πήγε πιο πίσω, στις 20 Νοεμβρίου, ημερομηνία που θα έκανε πρεμιέρα το animation φαντασίας «Raya and the Last Dragon» (το οποίο θα κυκλοφορήσει 12 Μαρτίου 2021).

Μετά το μαγικά συγκινητικό «Φύγαμε», που βρέθηκε απέναντι στο ξέσπασμα της πανδημίας (διαβάστε τη γνώμη μας για την ταινία εδώ) και κυκλοφόρησε σχετικά άμεσα digital, το «Soul» θυμίζει πνευματικό σίκουελ του ευρηματικού «Τα Μυαλά που Κουβαλάς» και αποτελεί δημιούργημα του Πιτ Ντόκτερ, του ανθρώπου που είναι πλέον ο Νο. 1 της εταιρείας μετά τη φυγή του Τζον Λάσετερ. 

Η ταινία συστήνει έναν χώρο που ονομάζεται «εργοστάσιο ψυχών». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη το «Soul» ακολουθεί έναν δάσκαλο μουσικής, ο οποίος είχε όνειρο να γίνει μέλος μπάντας και να παίξει στο γνωστό jazz club Blue Note. Μετά από ένα ατύχημα η ψυχή του οδηγείται σε ένα μέρος που ονομάζεται «You Seminar» και προετοιμάζει όλες τις ψυχές πριν το ταξίδι τους στη Γη. Εκεί θα επανεκτιμήσει τη ζωή του πριν επανέλθει για τη στιγμή που πάντα περίμενε. 

Ο Τζέιμι Φοξ δανείζει τη φωνή του στον ήρωα, ενώ η Τίνα Φέι υποδύεται μια νέα ψυχή που προετοιμάζεται με το όνομα-κωδικό 22. Η Pixar είχε περιγράψει παλιότερα την ταινία ως «ένα ταξίδι από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στις απόκρυφες, κοσμικές διαδρομές, που σε καλεί να απαντήσεις τα πιο σημαντικά ερωτήματα της ζωής».

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε (μαζί και το παλιότερο) και υπομονή μέχρι τον Νοέμβρη.