Αδαμιαίοι Σάια ΛαΜπάφ και Μάργκαρετ Κουάλεϊ στο μικρού μήκους «Love Me Like You Hate Me» [NSFW] - cinemagazine.gr
11:12
26/10

Αδαμιαίοι Σάια ΛαΜπάφ και Μάργκαρετ Κουάλεϊ στο μικρού μήκους «Love Me Like You Hate Me» [NSFW]

Το γοητευτικό ζευγάρι πρωταγωνιστεί με τα απολύτως απαραίτητα στο 10λεπτο μουσικό βίντεο της αδερφής της Μάργκαρετ, Ρέινι Κουάλεϊ (γνωστότερη ως Rainsford), για το τραγούδι «Love Me Like You Hate Me».

Από τον Πάνο Γκένα

Την τελευταία δεκαετία ο Σάια ΛαΜπαφ αποτίναξε την εμπορική ταυτότητα των πρώτων «Transformers» ρόλων του και μέσα από εκλεκτικές συνεργασίες (χαρακτηριστικότερες το «Nymphomaniac» του Λαρς Φον Τρίερ και «American Honey» της Άντρεα Άρνολντ) σύστησε έναν διαφορετικό ηθοποιό, εκκεντρικό προβοκάτορα του Χόλιγουντ (θυμηθείτε την χαρτοσακούλα «I Am Not Famous Anymore» στο κόκκινο χαλί της Μπερλινάλε 2014), με αυτοσαρκαστική διάθεση (π.χ. το «κανιβαλικό» Shia LaBeouf του Ρομπ Κάντορ), και μουσικό γούστο με τάση προς τις γυμνές εμφανίσεις (Elastic Heart της Sia και - κυρίως - το Fjögur Píanó των Ισλανδών Sigur Ros).

Στο ίδιο «τολμηρό» μήκος κινείται και πάλι, ως συμπρωταγωνιστής της Μάργκαρετ Κουάλεϊ στο δεκάλεπτο μουσικό βίντεο «Love Me Like You Hate Me». Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει η Νατάσα Μπράιερ, Διευθύντρια Φωτογραφίας και συνεργάτιδα του ΛαΜπάφ στο αυτοβιογραφικό φιλμ «Honey Boy», ενώ το τραγούδι υπογράφει η αδερφή της Μάργκαρετ, ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρέινι Κουάλεϊ (η οποία χρησιμοποιεί ως μουσικός το ψευδώνυμο Rainsford).

Προλογίζοντας το βίντεο που χρονογραφεί το πάθος αλλά και τα αδιέξοδα ενός ερωτευμένου ζευγαριού με περίσσια οικειότητα και θάρρος, η Κουάλεϊ έγραψε στο Instagram: «Παρακαλώ παρακολουθήστε το. Είναι γεμάτο με αγάπη και πόνο, τρυφερότητα και οργή, αληθινό κομμάτι της καρδιάς μου». Τις χορογραφίες του βίντεο έχει επιμεληθεί η δημιουργική κολεκτίβα JA (των χορογράφων Τζόρνταν Τζόνσον και Άινταν Κάρμπερι) του Λος Άντζελες.

Στην φετινή κινηματογραφική χρονιά αναμένουμε να παρακολουθήσουμε (covid επιτρέποντος) την Μάργκαρετ Κουάλεϊ στο «My Salinger Year» (ταινία έναρξης της Μπερλινάλε 2020) και τον Σάια ΛαΜπάφ στο αγγλόφωνο ντεμπούτο του Κορνέλ Μουντρούτσο «Pieces of a Woman», για το οποίο η Βανέσα Κίρμπι έχει εισπράξει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της και το αντίστοιχο βραβείο της Βενετίας (περισσότερα εδώ).

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο του «Love Me Like You Hate Me».