«Come Inside My Mind»: Απόψε το HBO χάνεται στο μυαλό του Ρόμπιν Γουίλιαμς - cinemagazine.gr
13:08
16/7

«Come Inside My Mind»: Απόψε το HBO χάνεται στο μυαλό του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Το «Robin Williams: Come Inside My Mind» προβλήθηκε με επιτυχία στο Σάντανς και σήμερα 16 Ιουλίου προβάλλεται από το δίκτυο του HBO.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ένας από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της εποχής μας. Η προσωπική του ζωή, οι αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ της θεατής και της αθέατης πλευράς ενός κωμικού αλλά και τα πολλαπλά επίπεδα τα οποία μπορεί να διακρίνει κάποιος στη δουλειά του, είναι λόγοι ικανοί για να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, και το HBO δέχτηκε την πρόκληση .

Το «Robin Williams: Come Inside My Mind» είναι σκηνοθετημένο από την Μαρίνα Ζένοβιτς και έκανε πρεμιέρα φέτος στο Σάντανς, παίρνοντας μόνο διθυραμβικές κριτικές. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον Γουίλιαμς από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι τα πρώτα χρόνια διασημότητας ως stand-up κωμικός και θεατρικός ηθοποιός, μέχρι τις διάσημες κινηματογραφικές ερμηνείες του αλλά και την οικογένεια που δημιούργησε.  

Πέρα από την αφήγηση της ζωής του, το ντοκιμαντέρ φιλοξενεί συνεντεύξεις από συναδέλφους του Γουίλιαμς, όπως ο Μπίλι Κρίσταλ, ο Λιούις Μπλακ, ο Έρικ Άιντλ, η Γούπι Γκόλντμπεργκ και ο Στιβ Μάρτιν.