Τρέιλερ: Ο Όσκαρ Άιζακ ντύνεται «Moon Knight» για λογαριασμό της Marvel - cinemagazine.gr
9:35
18/1

Τρέιλερ: Ο Όσκαρ Άιζακ ντύνεται «Moon Knight» για λογαριασμό της Marvel

Ο Απόκαλιψ των «X-Men», ο Πο Ντάμερον των «Star Wars», ο Λίτο Ατρείδης του «Dune» μπαίνει επίσημα στο MCU με το «Moon Knight» που αναμένεται τον Μάρτιο στο Disney+.

Από τον Πάνο Γκένα

Μετά τα «The Falcon and the Winter Soldier», «WandaVision», «Loki», «Hawkeye» τι; Η Ντίσνεϊ ετοιμάζεται να ξεφυλλίσει το «Moon Knight» για το Disney+ με πρωταγωνιστή τoν Όσκαρ Άιζακ (γνώριμο της Marvel από το «X-Men: Απόκαλιψ») και κυκλοφορεί τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας.

Το «Moon Knight» έχει ως κεντρικό ήρωα των Μαρκ Σπέκτορ, έναν ικανότατο στρατιώτη/μισθοφόρο που αποφασίζει να γίνει τιμωρός του εγκλήματος όταν γίνεται το ανθρώπινο avatar του Αιγύπτιου Θεού του Φεγγαριού, Χονσού. Ο Moon Knight εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1975 στο κόμικ «Werewolf by Night» (τεύχος #32) και πολλοί τον συγκρίνουν το μεγάλο, αντίπαλον δέος της DC, Μπάτμαν.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σειρές του Disney+, που βασίζονταν σε προϋπάρχοντες χαρακτήρες του MCU, το «Moon Knight» συστήνει νέους ήρωες που μελλοντικά θα ενσωματωθούν, σύμφωνα με τον παραγωγό Κέβιν Φάιγκι, στο ευρύ αφηγηματικό σύμπαν του στούντιο. Εδώ ο Άιζακ (η περίεργη «βρετανική» προφορά του οποίου σχολιάζεται pοικιλοτρόπως στα social) συμπρωταγωνιστεί με τον Ίθαν Χοκ και εκτελεστικός δημιουργός/σεναριογράφος είναι ο Τζέρεμι Σλέιτερ, ο οποίος έχει επιδείξει πολύ καλά («The Umbrella Academy», 2019) και πολύ κακά («Fantastic Four», 2015) δείγματα κόμικ προσαρμογών.

Ο πρώτος κύκλος «Moon Knight» αποτελείται από 6 επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 30 Μαρτίου. Δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ