10:37
7/12

Ο Τζόρνταν Πιλ του «Τρέξε!» μπαίνει στη «Ζώνη του Λυκόφωτος»

Το CBS ανασταίνει ξανά τη θρυλική σειρά που πρωτοπροβλήθηκε το 1959.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το «Τρέξε!» του Τζόρνταν Πιλ συζητήθηκε και εξακολυθεί να συζητιέται πολύ φέτος, με μερίδα της κριτικής να το περιγράφει ως μια αφρο-αμερικανική εκδοχή της «Ζώνης του Λυκόφωτος». Αυτό φαίνεται σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι του CBS, που εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα της σειράς, και έτσι έδωσαν εντολή στον Πιλ να ξεκινήσει την ανάπτυξη σεναρίων για έναν νέο κύκλο επεισοδίων.

«Πολλές φορές αυτή τη χρονιά ήταν σαν να ζούμε στη Ζώνη του Λυκόφωτος, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη συγκυρία για να την επανασυστήσουμε στο σύγχρονο κοινό», δήλωσε ο Τζόρνταν Πιλ, ενώ ο εκτελεστικός παραγωγός Σάιμον Κίνμπεργκ συμπλήρωσε πως «Η ευκαιρία να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό, και χαίρομαι πολύ που το μοιράζομαι με τον Τζόρνταν».

Στην ανακοίνωση της είδησης δε γίνεται ξεκάθαρη η μορφή του νέου project, αλλά το ότι θα το τρέξει ο Πιλ και η εταιρία παραγωγής που έχει δημιουργήσει, ενώ ο Μάρκο Ραμίρεζ («The Defenders», «Sons of Anarchy») θα είναι ο σεναριογράφος. Το CBS φαίνεται να είναι πολύ ικανοποιημένο από το «Star Trek: Discovery» και φαίνεται πως μπαίνει σε μια λογική νέας αξιοποίησης κλασικών του τίτλων.

Το «Twilight Zone» βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στις οθόνες μας μετά τη χρυσή πενταετία 1959-1964 και τους αξέχαστους προλόγους του Ροντ Σέρλινγκ. Η σειρά ξαναγυρίστηκε τη δεκαετία του 80, όπου κράτησε τρεις σεζόν, παίχτηκε άλλη μια το 2002, χωρίς επιτυχία, με παρουσιαστή τον Φόρεστ Γουίτακερ, ενώ είχε γίνει προσπάθεια να ξαναγυριστεί το 2012 υπό τις οδηγίες του Μπράιαν Σίνγκερ χωρίς όμως τελικά να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θυμηθείτε το κλασικό «άνοιγμα» της σειράς: