Ο Τζέιμς Φράνκο γίνεται ο μεταλλαγμένος «Multiple Man» και επιστρέφει στη Marvel - cinemagazine.gr
15:19
17/11

Ο Τζέιμς Φράνκο γίνεται ο μεταλλαγμένος «Multiple Man» και επιστρέφει στη Marvel

Ένας από τους λιγότερο γνωστούς X-Men παίρνει το δρόμο για μια δική του, ξεχωριστή ταινία.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Σε μια από τις πρώτες του εμφανίσεις σε μεγάλες παραγωγές, ο Τζέιμς Φράνκο ήταν ο Χάρι Όσμπορν στη πρώτη τριλογία του «Spider-Man», αυτή του Σαμ Ράιμι. Από τότε δε ξαναβρέθηκε στο σύμπαν της Marvel, όπως φαίνεται πως ήρθε η ώρα να συμβεί κάτι τέτοιο χάρη στον «Multiple Man», έναν χαρακτήρα των X-Men για τον οποίον η 20th Century Fox πιστεύει πως είναι αρκετά ενδιαφέρων ώστε να σηκώσει μια δική του ταινία. 

Το σενάριο για την ταινία βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης με υπεύθυνο τον Άλαν Χάινμπεργκ (που έγραψε την «Wonder Woman») και τον παραγωγό των περισσότερων ταινιών X-Men, Σάιμον Κίνμπεργκ. Στο σύμπαν των μεταλλαγμένων, ο «Multiple Man» είναι το κωδικό όνομα του Τζέιμι Μάντροξ, ενός νέου που όποτε έρχεται σε σωματική επαφή με καποιον, δημιουργεί μια κόπια του εαυτού του, κάτι που συμβαίνει και όταν η κόπια έρθει και αυτή σε επαφή, με αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γεμίζει με πολλαπλές εκδοχές του εαυτού του. Ο καθηγητής Τσαρλς Εξέβιερ έχει καταφέρει να του φτιάξει μια συγκεκριμένη στολή που μπορεί και ελέγχει αυτή του τη δύναμη.

Οι πολλαπλοί Τζέιμς Φράνκο πάντως μοιάζουν και μια αρκετά ειρωνική εικόνα για τον ίδιο τον ηθοποιό, που τα τελευταία χρόνια μοιάζει να κάνει το ίδιο δουλεύοντας ασταμάτητα σε δεκάδες ταινίες κάθε χρόνο είτε ως ηθοποιός είτε ως σκηνοθέτης. Η πιο πρόσφατη δουλειά του πάντως, το «The Disaster Artist» φαίνεται να κέρδισε ακόμη και όσους τον κατηγορούσαν για την αφόρητη μετριότητα όλων των δουλειών του λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας του.