Ο Deadpool είναι ο Μπομπ Ρος(!) για το πρώτο τρέιλερ του «Deadpool 2» - cinemagazine.gr
10:59
16/11

Ο Deadpool είναι ο Μπομπ Ρος(!) για το πρώτο τρέιλερ του «Deadpool 2»

Και κάπου ανάμεσα στις πινελιές του καβαλέτου του, αποκαλύπτει τις πρώτες σκηνές του σίκουελ.

Από τον Πάνο Γκένα

Λίγες μέρες πριν γράφαμε για την έναρξη της ανατρεπτικής καμπάνιας για το σίκουελ του Deadpool, μέσω του περιοδικού Good Housekeeping, και να που ο πιο αντισυμαβτικός, φρέσκος ήρωας κόμικ επιστρέφει με το teaser τρέιλερ, και ενδεχομένως για να μην αφήσει ούτε το «Justice League», που κυκλοφορεί από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες, σε ησυχία!

Ντυμένος όπως ο θρυλικός, τηλεοπτικός ζωγράφος Μπομπ Ρος, και με τα φουντωτά μαλλιά-σήμα κατατεθέν, ο Deadpool σχεδιάζει στον καμβά του και σχολιάζει αθυρόστομα τις συνθέσεις του, για να καταλήξει στο πόστερ της ταινίας - αναφορά στην Ημέρα των Ευχαριστιών.

Αυτό το καλοκαίρι (1/6) o Ράιν Ρέινολντς επιστρέφει στο ρόλο που τον έκανε σταρ, με συντροφιά τον Τζος Μπρόλιν ως Cable και τον Τζακ Κέσι («Baywatch») στο ρόλο του κεντρικού κακού, που αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, φημολογείται ότι είναι ο Ιρλανδός μεταλλαγμένος Black Tom Cassidy. Η σκηνοθετική διεύθυνση του σίκουελ ανήκει στον Ντέιβιντ Λιτς του «John Wick», μετά την αποχώρηση, λόγω δημιουργικών διαφορών, του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Τιμ Μίλερ.

Το πρώτο «Deadpool» πήρε χρόνια διαπραγματεύσεων και παλινωδιών στην παραγωγή, για να καταφέρει να ολοκληρωθεί. Η πρώτη προσπάθεια του Ρέινολντς στο ρόλο του μεταλλαγμένου αντιήρωα, στο «X-Men Η Αρχή: Γούλβεριν», δεν έκανε και την καλύτερη εντύπωση, και το στούντιο υπήρξε διστακτικό για να του δώσει μια δική του, σόλο ταινία. Αλλά, ευτυχώς, εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα, μια «σταλιά» δοκιμαστικού υλικού που διέρρευσε, έδωσε στο project την ώθηση που χρειαζόταν και το αποτέλεσμα ήταν η τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας.

Θυμηθείτε το πρώτο teaser και ραντεβού το καλοκαίρι.