Τρέιλερ «Morbius»: Ένας «αιμοδιψής» Τζάρεντ Λέτο στα κινηματογραφικά δίχτυα του «Spider-Man» - cinemagazine.gr
7:40
3/11

Τρέιλερ «Morbius»: Ένας «αιμοδιψής» Τζάρεντ Λέτο στα κινηματογραφικά δίχτυα του «Spider-Man»

Μετά τα spin-of του «Venom» με τον Τομ Χάρντι, η Sony επιστρέφει με σόλο ταινία για τον ζωντανό βρικόλακα Μόρμπιους και τον Τζάρεντ Λέτο έτοιμο για... αιμοδοσία.

Από τον Πάνο Γκένα

Οι χάρτινοι ήρωες αποδεικνύονται χρυσωρυχείο για τα ταμεία, εύκολη λύση για το Χόλιγουντ και ευκαιρία για εμπορικό comeback ηθοποιών. Μετά την επέλαση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και τις ταινίες της DC που φτάνουν πλέον θριαμβευτικά ως τα Όσκαρ («Black Panther», «Joker»), η Sony μπαίνει κι αυτή δυναμικά στη διεύρυνση του κόσμου του Ανθρώπου-Αράχνη και μετά τις δυο ταινίες «Venom» με τον Τομ Χάρντι συστήνει στη μεγάλη οθόνη τον Μόρμπιους.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο (σε λίγες εβδομάδες θα τον δούμε σε μία ακόμη μεταμόρφωση στον «Οίκο των Gucci») αφήνει πίσω το πρόσωπο του Τζόκερ για την αμφιλεγόμενη «Ομάδα Αυτοκτονίας» κι αλλάζει στρατόπεδο ως Δρ. Μάικλ Μόρμπιους.

Ο Μόρμπιους παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1971 στο τεύχος #101 του «Amazing Spider-Man», του πρώτου τεύχους που δεν έφερε την υπογραφή του συν-δημιουργού του Spider-Man, Σταν Λι. Ο χαρακτήρας του Μόρμπιους πάσχει από μία σπάνια αιματολογική ασθένεια, και στην προσπάθειά του να θεραπευθεί, εθίζεται στο αίμα και αποκτά κυνόδοντες και υπερδυνάμεις. Οι «κυνόδοντές» του έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον Spider-Man αρκετές φορές στα κόμικ, ενώ αρχικά προοριζόταν να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο «Blade».

Την ταινία «Morbius» σκηνοθετεί ο Σκανδιναβός Ντάνιελ Εσπινόζα, που πριν λίγα χρόνια έσπειρε προκάτ ανατριχίλες με το «Life», ενώ στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει τον Τομ Χάρντι στο «Child 44» και τον Ντένζελ Γουάσινγκτον στο «Κρησφύγετο».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Morbius» που μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω πανδημίας αναμένεται στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2022.