Ο Μαρκ Στρονγκ στον επόμενο Τζέιμς Μποντ; - cinemagazine.gr
14:32
22/6

Ο Μαρκ Στρονγκ στον επόμενο Τζέιμς Μποντ;

Ένα βίντεο του personal trainer του Μαρκ Στρονγκ ήταν ικανό για να πυροδοτήσει τις φήμες εμπλοκής του ηθοποιού στην επόμενη ταινία Μποντ.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Ντάνι Μπόιλ ετοιμάζει την 25η περιπέτεια Μποντ, και αφού το θέμα της επιστροφής του Ντάνιελ Κρεγκ δεν βρίσκεται πλέον υπό αμφισβήτηση, η παραφιλολογία της παραγωγής εντοπίζεται στο ποιος θα είναι ο «αντίπαλός» του. 

Έλενα Μπόναμ Καρτερ ή Μπένεντικτ Κάμπερμπατς;

Αυτά είναι τα δυο ονόματα που ακούγονται ήδη για ρόλους villain και η αλήθεια είναι πως αποτελούν ξεχωριστές και μη αναμενόμενες προτάσεις. Μέχρι χθες, που ένα βίντεο του Τζιάκομο Φαρσί, personal trainer του Μαρκ Στρονγκ («Kingsman», «Σέρλοκ Χολμς»), πρόσθεσε άλλο ένα στην εξίσωση. Ο Φαρσί ανέβασε ένα βίντεο με τον ηθοποιό να προπονείται με συνοδευτικά hashtags τα #JamesBond #007 #Bond25 μεταξύ άλλων. Χωρίς επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής, το βίντεο φυσικά και αποσύρθηκε άμεσα. Επειδή, όμως, στον καιρό του ίντερνετ τίποτα δημοσιευμένο δεν μένει μυστικό, το παρακάτω screenshot αποδεικνύει του λόγου αληθές.

Από το σαρκαστικό «Stardust» και το αποτυχημένο «Green Lantern» ως το επιτυχημένο «Kick-Ass» και την ασόβαρη «Πρακτοράτζα», ο Στρονγκ με αυθεντικό βρετανικό φλέγμα και δυναμική παρουσία θα αποτελεί σίγουρα ενδιαφέρουσα προσθήκη στη σειρά ταινιών Μποντ. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως (αν επαληθευθεί η συμμετοχή του) θα είναι ο «κακός» της υπόθεσης. Ο ηθοποιός είναι γνωστό πως θα υποδύεται τον αντίπαλο του «Shazam» στη νέα ταινία της DC, οπότε είναι πιθανό να μη θέλει να «μπλέξει» ήρωες και κοινό.

Να θυμίσουμε πως πριν από δυο χρόνια, ο Μαρκ Στρονγκ, κολλητός φίλος και νονός του πρώτου γιου του Κρεγκ, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Shortlist πως θα ήθελε πολύ να έπαιζε τον κακό σε μία περιπέτεια-Μποντ παρέα με τον φίλο του, αλλά «νομίζω ότι έχει έρθει το τέλος χρόνου για τον Μποντ του, και γι' αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, όσο ωραίο κι αν θα ήταν». Τελικά ο Κρεγκ δεν είχε τελειώσει με τον Μποντ του. Μήπως λοιπόν η επιθυμία του Στρονγκ πρόκειται να γίνει πραγματικότητα;

Η νέα  - ατιτλοφόρητη ακόμα - περιπέτεια Τζέιμς Μποντ έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο 2019.