Ο Μαντς Μίκελσεν δίνει τροφή για 4η σεζόν «Χάνιμπαλ» (ή έτσι μας φαίνεται); - cinemagazine.gr
11:41
27/5

Ο Μαντς Μίκελσεν δίνει τροφή για 4η σεζόν «Χάνιμπαλ» (ή έτσι μας φαίνεται);

Με αφορμή την επαναπροβολή των τριών σεζόν «Χάνιμπαλ» στο Netflix τον Ιούνιο, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε ένα ποστ στο Instagram που άνοιξε την «όρεξη».

Από τον Πάνο Γκένα

Το επιβλητικό, γοητευτικό «Χάνιμπαλ» έστρωσε τελευταίο τραπέζι το 2015 με παρακαταθήκη μερικές από τις πιο εικοναλατρικές, σπουδαίες εικαστικές σκηνές που αντίκρισαν τα μάτια μας στη μικρή οθόνη. Όποιος έχει παρακολουθήσει την σειρά, ξέρει πως κάθε επεισόδιο του «Χάνιμπαλ» ήταν ένα οπτικό σοκ, μια θαρραλέα αισθητική προσέγγιση για το τηλεοπτικό κοινό.  Άφατης ομορφιάς και εξαιρετικής σύλληψης, το γκροτέσκο «Χάνιμπαλ» ολοκλήρωσε το γεύμα του σε τρεις κύκλους, αλλά ο δημιουργός του Μπράιαν Φούλερ και οι φανατικοί της σειράς δεν έπαψαν να ελπίζουν σε μία συνέχεια. 

Με την ευκαιρία της επαναπροβολής στο Netflix τον Ιούνιο, ο Μίκελσεν ανέβασε ένα σχετικό ποστ στο Instagram γράφοντας «Μήπως η 4η σεζόν Χάνιμπαλ δρομολογείται;» (Hannibal hits Netflix in June: Is Hannibal season 4 on the way?). Λέτε η διαδικτυακή πλατφόρμα να «ξαναζεστάνει» τις γαστριμαργικές περιπέτειες του κανιβαλικού γιατρού, κάτι που έχει κάνει π.χ. με το «Lucifer»;

«Είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει μια τέταρτη σεζόν, γιατί κατάλαβα πως είχαμε κρατήσει όρθιοι περισσότερο απ' όσο μας αναλογούσε. Το NBC μας κράτησε στον αέρα για τρία χρόνια με νούμερα που κανείς άλλος δεν θα επέτρεπε. Και γι' αυτό είμαι πολύ ευγνώμων για τα τρία αυτά χρόνια, και θα ήταν σοκ αν μας έδιναν μία τέταρτη σεζόν, κάτι που δεν έγινε...ακόμα», είχε δηλώσει πολλά υποσχόμενος ο Φούλερ το 2017.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει πως εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της σειράς είχε απαντήσει: «Συνομιλώ με την εκτελεστική παραγωγό του "Hannibal" Μάρθα Ντε Λαουρέντις. Έχω επίσης συνομιλίες με τους Μαντς [Μίκελσεν] και Χιου [Ντάνσι]. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με την προοπτική επιστροφής στην ιστορία [...] Έχω μια εξαιρετική ιδέα για τον τέταρτο κύκλο... Υπάρχει ένα ενδιαφέρον επόμενο κεφάλαιο στη σχέση μεταξύ Γουίλ Γκράχαμ και Χάνιμπαλ Λέκτερ που θα ήταν συναρπαστικό να δούμε. Την έχω ήδη μοιραστεί με τους ηθοποιούς και τους άρεσε. Υπάρχει μια υποπλοκή σχετικά με τον χαρακτήρα της Κέιτι Ίζαμπελ , τη Μαργκό Βέρτζερ, που έχει τον έλεγχο της βιομηχανίας κρέατος Verger. Θέλω να είναι σαν τη Τζόαν Κρόφορντ και τη σχέση της με την Pepsi».

Να θυμήσουμε πως το CBS προχωρά ήδη στην παραγωγή ενός σίκουελ της «Σιωπής των Αμνών» με βασικό χαρκατήρα την πράκτορα Κλαρίς Στάρλινγκ, που είχαν υποδυθεί οι Τζόντι Φόστερ, Τζουλιάν Μουρ (διαβάστε περισσότερα εδώ).