«Life Itself»: Μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες της χρονιάς κυκλοφόρησε τρέιλερ - cinemagazine.gr
10:14
21/8

«Life Itself»: Μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες της χρονιάς κυκλοφόρησε τρέιλερ

Ο δημιουργός του «This Is Us» αναμειγνύει κωμωδία με δράμα και βάζει αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς σε μια saga που επεκτείνεται σε περισσότερες της μίας γενιές. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Νταν Φόγκελμαν φτιάχνει εδώ και χρόνια σενάρια, αρκετά εκ των οποίων δίνουν έμφαση στο ρόλο της οικογένειας στη μεγάλη περιπέτεια της ζωής. Με την πρόσφατη επιτυχία της σειράς «This Is Us», που θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά τον Σεπτέμβριο, ο Φόγκελμαν έβαλε πλώρη για κάτι που ελπίζει να αποτελέσει την επιτυχία του ερχόμενου φθινοπώρου, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, λίγο πριν τα μεγάλα blockbusters αναλάβουν δράση για τα Χριστούγεννα.

Το «Life Itself» ξεκινά με τους Όσκαρ Άιζακ και Ολίβια Γουάιλντ να μετατρέπουν τον έρωτα της νιότης τους σε ένα γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, μέχρι που μια σειρά γεγονότων, ή απλά η ίδια η ζωή όπως προτείνει και ο τίτλος της ταινίας, αλλάζει τα σχέδιά τους. Η επίσημη σύνοψη περιγράφει την ταινία ως «μια saga για περισσότερες της μίας γενιές που εξυμνεί τον άνθρωπο και την πολυπλοκότητα του ταξιδιού της ζωής με χιούμορ και αγάπη».

Στο ολοκληρωμένο τρέιλερ διακρίνουμε αρκετά γνωστά ονόματα, με προεξέχοντα αυτά της Ανέτ Μπένινγκ, του Μάντυ Πάτινκιν, του Αντόνιο Μπαντέρας και της ανερχόμενης Ολίβια Κουκ. Από όσα μπορούμε να καταλάβουμε από το τρέιλερ, η ιστορία έχει ως βασικό όχημα τη σχέση του Άιζαν με την Γουάιλντ και επεκτείνεται αργότερα στο παιδί τους (πιθανότατα η Κουκ) και μια σειρά συμπτώσεων που θα καθορίσουν τη ζωή του. Θυμίζουμε πως ο Φόγκελμαν έπαιξε αρκετά με αυτό το θέμα έστω και σε πολύ πιο κωμικούς τόνους στο «Crazy, Stupid, Love».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ. Η ταινία κυκλοφορεί στο τέλος Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.