Η δεύτερη σεζόν του «Kominsky Method» ξαναφέρνει κοντά τους Μάικλ Ντάγκλας και Κάθλιν Τέρνερ - cinemagazine.gr
13:13
15/3

Η δεύτερη σεζόν του «Kominsky Method» ξαναφέρνει κοντά τους Μάικλ Ντάγκλας και Κάθλιν Τέρνερ

35 χρονιά μετά το «Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι», Ντάγκλας και Τέρνερ θα εμφανιστούν ξανά μαζί στα νέα επεισόδια της πετυχημένης κωμικής σειράς του Netflix. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το «Kominsky Method» ξεκίνησε σχετικά ήσυχα την πορεία του στο Netflix, πεταμένο με πλήθος άλλων πιο προβεβλημένων σειρών μοιάζοντας λίγο ως ανάμνηση περασμένων μεγαλείων για τους Μάικλ Ντάγκλας και Άλαν Άρκιν. Τα 12 επεισόδια όμως του Ντάγκλας ως Κομίνσκι, ενός σπουδαίου κάποτε ηθοποιού που βγάζει το ψωμί του τώρα ως εκπαιδευτής νεότερων, φανέρωσαν δείγματα εξαιρετικής κωμικής γραφής, που όχι μόνο βοήθησε στην ανάπτυξη της σειράς αλλά της έδωσε βραβεύσεις.

Η σειρά κέρδισε 2 Χρυσές Σφαίρες στην κατηγορία της (Καλύτερη Σειρά Μιούζικαλ ή Κωμωδία, Καλύτερη Ερμηνεία για τον Ντάγκλας), φυσικά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν η οποία ετοιμάζεται αυτό τον καιρό και θα έχει μια έκπληξη από το παρελθόν της καριέρας του Μάικλ Νταγκλας. Η σύζυγός του, που είχε απλά αναφερθεί ως χαρακτήρας στα πρώτα επεισόδια, θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο και θα την υποδύεται η Κάθλιν Τέρνερ, 35 χρόνια μετά την πρώτη συνύπαρξη των δύο ηθοποιών στο «Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι».

Η αγαπημένη περιπέτεια του Ρόμπερτ Ζεμέκις, γέννησε και μια συνέχεια την επόμενη χρονιά, το «Διαμάντι του Νείλου», ενώ οι δυο ηθοποιοί ξαναβρέθηκαν μαζί το 1989 στον «Πόλεμο των Ρόουζ» του Ντάνι Ντε Βίτο. 

Τα νέα επεισόδια του «Kominsky Method» γυρίζονται αυτό τον καιρό, ενώ η σειρά θα προβληθεί από το Netflix μέσα στο 2019.