«Kitbull»: Ένα γατάκι και ένα πίτμπουλ γίνονται οι καλύτεροι φίλοι στη νέα μικρού μήκους ταινία της Pixar - cinemagazine.gr
14:45
21/2

«Kitbull»: Ένα γατάκι και ένα πίτμπουλ γίνονται οι καλύτεροι φίλοι στη νέα μικρού μήκους ταινία της Pixar

Δείτε ολόκληρη την δεύτερη μικρού μήκους ταινία του προγράμματος της Pixar που καλεί τους καλλιτέχνες της να δημιουργήσουν χωρίς άγχη και κατευθυντήριες εντολές. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τις λέξεις kitten και pitbull προέκυψε το «Kitbull», μια ταινία με ήρωες ένα μονίμως φοβισμένο γατάκι και ένα πίτμπουλ με άγρια όψη αλλά χρυσή καρδιά. Το πρώτο έχει μάθει να μην εμπιστεύεται κανέναν και ζει σε μια αυλή γεμάτη σκουπίδια, προστατευμένο από τον χώρο δράσης του δεύτερου που μάταια προσπαθεί να εξηγήσει ότι το μόνο που ψάχνει είναι λίγη παρέα και αγάπη - αυτή που δεν παίρνει από τον ιδιοκτήτη του. Όταν και τα δύο ζώα καταλάβουν πως μαζί μπορούν να φτιάξουν τις ζωές τους, όλα γίνονται καλύτερα. 

Το «Kitbull» είναι μια ταινία μκρού μήκους που διανέμεται δωρεάν από την Pixar, στο πλαίσιο του προγράμματος SparkShorts, ενός δημιουργικού σχολείου για νέους animators που δουλεύουν ελευθερα, με τις υλικές ανέσεις που δίνει η Pixar, χωρίς όμως το άγχος της εμπορικής επιτυχίας σε μια προσπάθεια να βρεθούν νέες αφηγηματικές φόρμες. Πρώτη ταινία του προγράμματος ήταν η γλυκειά σάτιρα του εργασιακού περιβάλλοντος μέσα από τα μάτια ενός ροζ κουβαριού, της «Purl».

Δείτε παρακάτω το «Kitbull»: