«Kidding»: Ο Τζιμ Κάρεϊ συναντά ξανά τον Μισέλ Γκοντρί μετά την «Αιώνια Λιακάδα» - cinemagazine.gr
7:42
20/8

«Kidding»: Ο Τζιμ Κάρεϊ συναντά ξανά τον Μισέλ Γκοντρί μετά την «Αιώνια Λιακάδα»

13 χρόνια μετά την «Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού», ο Τζιμ Κάρεϊ και ο Μισέλ Γκοντρί ετοιμάζονται για τη νέα κωμική σειρά του Showtime με τίτλο «Kidding».

Από τον Πάνο Γκένα

Are you kidding? Και ευτυχώς η απάντηση είναι καθόλου!

Το Showtime θα προβάλει τη νέα κωμική σειρά «Kidding» με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ σε σκηνοθεσία Μισέλ Γκοντρί, επανασυνδέοντας έτσι το δίδυμο που μας χάρισε μία από τις καλύτερες (και πιο πρωτότυπες) ταινίες των τελευταίων δεκαετιών, την «Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού» το 2004. Μαζί τους η Κάθριν Κινίαρ, με τις μετοχές της ανεβασμένες μετά το «Τρέξε!», θα είναι η Ντίρντρι, συνάδελφος και φίλη του χαρακτήρα που θα υποδύεται ο Κάρεϊ, ενώ βασικούς ρόλους έχουν επίσης και οι Φρανκ Λαντζέλα και Τζούντι Γκριρ.

Στο «Kidding», ο Κάρεϊ «είναι» ο Τζεφ, γνωστός και ως Κος Pickles, πασίγνωστος πρωταγωνιστής της αμερικάνικης παιδικής τηλεόρασης, φάρος ευγένειας και σοφίας για τα νεαρά μυαλά της Αμερικής (και τους γονείς τους) που μεγάλωσαν μαζί του και που επίσης ηγείται μιας αυτοκρατορίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Όταν η οικογένειά του αρχίζει να καταρρέει, ο Τζεφ δυσκολεύεται να βρει ένα παραμύθι, ένα μύθο ή μια μαριονέτα για να τον καθοδηγήσει μέσα από αυτή την κρίση. Ένας καλός άνθρωπος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον σκληρό κόσμο, που τον φέρνει αντιμέτωπο με τη λογική και τα συναισθήματά του.

«Κανείς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν τέτοιο ρόλο, πέρα από τον Τζιμ Κάρεϊ» δήλωσε ο Πρόεδρος του Showtime Ντέιβιντ Νέβινς. «Πρόκειται να αφήσει το τηλεοπτικό κοινό να αναρωτιέται πώς πέρασαν τόσο καιρό χωρίς αυτόν», συμπλήρωσε. 

Ο Τζιμ Κάρεϊ είχε κερδίσει δυο Χρυσές Σφαίρες ερμηνείας για τα «The Truman Show» και «Man on the Moon», ενώ ο Μισέλ Γκοντρί που αγαπήσαμε από τα ευρηματικά βίντεο κλιπ των Bjork, The Chemical Brothers και Rolling Stone, είχε κερδίσει το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου μαζί με τον Τσάρλι Κάουφμαν για την «Αιώνια Λιακάδα».

Δείτε παρακάτω τα 2 γλυκόπικρα τρέιλερ που δίνουν με τον καλύτερο τρόπο το ύφος που πρέπει να περιμένουμε από τη σειρά, καθώς και ένα featurette με τον Κάρεϊ να μιλά για τον ρόλο του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • «Kidding»: Ο Τζιμ Κάρεϊ συναντά ξανά τον Μισέλ Γκοντρί μετά την «Αιώνια Λιακάδα»
  • «Kidding»: Ο Τζιμ Κάρεϊ συναντά ξανά τον Μισέλ Γκοντρί μετά την «Αιώνια Λιακάδα»