Δυσάρεστα νέα: Ο Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε στο twitter ότι πάσχει από καρκίνο - cinemagazine.gr
10:29
20/10

Δυσάρεστα νέα: Ο Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε στο twitter ότι πάσχει από καρκίνο

Τέτοιος αναντικατάστατος Dude που είναι βέβαια (και όχι μόνο), μας το έριξε διασκεδαστικά και αποφασισμένα: «New s**t has come to light». Η θεραπεία ξεκινά και όλες μας οι ευχές τoν ακολουθούν.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ο 71χρονος Μπρίτζες, αυτός ο ωραίος, αναγεννησιακός τύπος, πολυπράγμων, κάλλιστος ηθοποιός και βασικό πρόσωπο σωρείας ταινιών που δεν λησμονούμε, έχει στο ενεργητικό του 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ και μία βράβευση για το «Crazy Heart» - που στην Ελλάδα τότε δεν θεωρήθηκε καλό ούτε για να διανεμηθεί στις αίθουσες.

Τα άσχημα νέα σύμφωνα με το χθεσινοβραδυνό του τιτίβισμα είναι ότι πάσχει από λέμφωμα και ξεκινά άμεσα θεραπεία. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως ο ίδιος, ευτυχής δηλώνοντας που έχει δίπλα του φίλους και την οικογένειά του (και όλους εμάς), επαφίεται με αισιοδοξία στην ομάδα των γιατρών του.

Κινηματογραφικά επίκειται το «Old Man», που έχει κεντρικό χαρακτήρα του έναν πρώην πράκτορα που ανακαλύπτει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο δολοφόνων και αναγκάζεται να αφήσει την ηρεμία του κόσμου του και να επιστρέψει. Βασίζεται στο βιβλίο του Τόμας Πέρι και δίπλα του θα βρίσκονται οι Τζον Λίθγκοου, Έιμι Μπρένεμαν, Άλια Σόκατ και Γκμπένγκα Ακινάγκμπε. Η παραγωγός FX έβγαλε ανακοίνωση ότι «οι σκέψεις μας είναι με τον Τζεφ και την οικογένειά του σε αυτή την δύσκοη περίοδο κι έχουν την αγάπη και την στήριξή μας. Ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Κι όπως λέει κι εκείνος 'Είμαστε όλοι μαζί στη ζωή', έτσι είναι Τζεφ, είμαστε όλοι μαζί σου».

Προσθέτουμε και τις δικές μας ευχές, δύσκολα πάντα, παντού και για όλους αυτά τα πράγματα.