Πριν τους «X-Men»: Η οντισιόν του νεαρού Χιου Τζάκμαν - cinemagazine.gr
9:00
12/10

Πριν τους «X-Men»: Η οντισιόν του νεαρού Χιου Τζάκμαν

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Χιου Τζάκμαν, πάμε πίσω σε ένα βίντεο που ανακαλύπτει την αρχή της σχέσης του με τον κο Wolverine.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Υποψήφιος για Όσκαρ Ζαν Βαλζάν στους «Άθλιους», μυστικοπαθής ταχυδαχτυλουργός στο «Prestige» του Νόλαν, κυνηγός της «Πηγής της Ζωής» για τον Αρονόφσκι, Κάπτεν Χουκ αλλά και «Greatest Showman», ο Χιου Τζάκμαν τα τελευταία 20 χρόνια έχει αποδείξει την αξία του στο star system της βιομηχανίας, αλλά ένας ρόλος ήταν αυτός που έδειξε τα νύχια του και τον σημάδεψε για πάντα: ο Λόγκαν, γνωστότερος ως Wolverine από το σύμπαν των «X-Men».

Με ένα εξαιρετικό φινάλε στο «Λόγκαν» του Τζέιμς Μάνγκολντ, ταινία που σήμανε το τέλος της σχέσης του με τον Wolverine, ο Χιου Τζάκμαν έμεινε αναλλοίωτος από τις συμμετοχές του στην κινηματογραφική σειρά των «μεταλλαγμένων» ταινιών επιλέγοντας παράλληλα ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ξαναβλέπουμε το βίντεο με την οντισιόν του Τζάκμαν για το ρόλο του Wolverine. Πίσω στο 1999, πολύ πριν οι ταινίες με υπερήρωες γίνουν το hot προϊόν του Χόλιγουντ, η εικόνα του νεαρού Τζάκμαν ίσως δεν πείθει για τον ρόλο που ζητούσε, όμως τελικά ένα παιχνίδι της μοίρας (μια που δεν ήταν πρώτη επιλογή για τον ρόλο, αφού αντικατέστησε τον Σκωτσέζο Ντάγκρεϊ Σκοτ) τον ανέδειξε όπως του άξιζε.