Τρέιλερ «High Flying Bird»: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και το iPhone του στον κόσμο του NBA - cinemagazine.gr
11:54
18/1

Τρέιλερ «High Flying Bird»: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και το iPhone του στον κόσμο του NBA

Ο παραγωγικότατος Σόντερμπεργκ εγκαινίαζει τη συνεργασία του με το Netflix με την προσπάθεια ενός ατζέντη να αλλάξει τον τρόπο που παίζεται το επαγγελματικό μπάσκετ στις ΗΠΑ.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Οι εποχές της πρόωρης συνταξιοδότησης που είχε ανακοινώσει ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ανήκουν και πάλι στο παρελθόν, καθώς ξαναπήρε το iPhone στο χέρι γυρίζοντας με αυτό μια ταινία γύρω από τον κόσμο του NBA, όπως τον φαντάζεται αυτός τουλάχιστον. Το «High Flying Bird» είναι έτοιμο και θα προβλήθεί τον επόμενο μήνα από το Netflix, λίγο πριν ο Σόντερμπεργκ ασχοληθεί περισσότερο και με το ακόμη πιο φιλόδοξο «Laundromat».

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες, ένας ατζέντης παικτών του NBA βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του και αντιμετωπίζει το διαφαινόμενο lockout των αθλητών, που κοστίζει δισεκατομμύρια δολάρια στην αθλητική βιομηχανία, με έναν τρόπο που αν πετύχει θα αλλάξει για πάντα το παιχνίδι, κρατώντας τους ιδιοκτήτες των ομάδων ευτυχισμένους αλλά και τους αθλητές να γίνονται ξανά κυρίαρχοι. 

Είναι λίγο ασαφές από το τρέιλερ το ποιο ακριβώς είναι αυτό το σχέδιο, κάτι που μας υπενθυμίζει άλλωστε και το ρόλο του τρέιλερ, να δώσει δηλαδή την πρώτη εντύπωση μιας ταινίας και όχι να διηγείται όλη την ιστορία της. Ο Αντρέ Χόλαντ πρωταγωνιστεί, στο ρόλο του ατζέντη, πλαισιωμένος από τη Ζαζί Μπιτζ, τον Κάιλ ΜακΛάχλαν και τον Μπιλ Ντιουκ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας που θα ανεβει στο Netflix στις 8 Φεβρουαρίου, με ελληνικό τίτλο «Άλμα στην Κορυφή».