Τελικό τρέιλερ «Mamma Mia! Here We Go Again»: Μέριλ, Σερ και «ελληνικό» kalokairi - cinemagazine.gr
11:01
8/5

Τελικό τρέιλερ «Mamma Mia! Here We Go Again»: Μέριλ, Σερ και «ελληνικό» kalokairi

Μεριλ Στριπ και σία ξαναντύνονται Dancing Queens και βγάζουν μουσικό εισιτήριο για τα «ελληνικά» νησιά.

Από τον Πάνο Γκένα

Δέκα χρόνια πριν, η Μέριλ Στριπ υποδύθηκε τη Ντόνα του δημοφιλούς juke box μιούζικαλ «Mamma Mia!», μία ιδιοκτήτρια πανσιόν στο φανταστικό ελληνικό νησί Kalokairi (τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Σκόπελο, Σκιάθο και Πήλιο) που παντρεύει τη μονάκριβη κόρη της έχοντας όμως έναν ανοιχτό λογαριασμό: να της μιλήσει για το ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Ξέφρενη, ανάλαφρη και διασκεδαστική μέσα στον χαβαλέ της, η διασκευή της τεράστιας θεατρικής επιτυχίας χόρεψε στους ρυθμούς των τραγουδιών των ABBA και μετά από μια δεκαετία, αποφάσισε να ξαναπατήσει play!

Με τα γυρίσματα να πραγματοποιήθηκαν εκτός Ελλάδας αυτή τη φορά (άλλη μία χαμένη ευκαιρία της χώρας μας να προσελκύσει παραγωγές του εξωτερικού, πράγμα που για να αλλάξει χρειάζεται σχεδιασμό και πολιτική βούληση), η παραγωγή του «Mamma Mia: Here We Go Again!», θα περιλαμβάνει τραγούδια των ABBA που δεν ακούστηκαν στην πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία Ολ Πάρκερ (σεναριογράφος του «The Best Exotic Marigold Hotel») και με ημερομηνία εξόδου αυτό το καλοκαίρι 20 Ιουλίου 2018. 

Στο τελικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες εξακολουθεί να υπάρχει η απορία για τον χαρακτήρα της Μέριλ Στριπ. Η Ντόνα ( Μέριλ Στριπ) φαίνεται πως έχει πεθάνει (ή μπορεί και όχι), και το κόνσεπτ του νέου «Mamma Mia» είναι η εγκυμοσύνη της κόρης της, Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ). Οι κολλητές της «Ντόνα», Τζούλι Γουόλτερς και Κριστίν Μπαράνσκι, επιστρέφουν για να την υποστηρίξουν και μαζί με τους «μπαμπάδες» Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, επιχειρούν ένα ταξίδι στο παρελθόν: ένα μουσικό, ντελιριακό flashback στα χρόνια των Dynamos, με τη Λίλι Τζέιμς («Σταχτοπούτα») στο ρόλο της νεαρής Ντόνα. Όχι δεν ξεχάσαμε τη μεγάλη έκπληξη του καστ! Η μοναδική (και βραβευμένη με Όσκαρ για το «Moonstruck») Σερ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, εφτά χρόνια μετά το μιούζικαλ «Burlesque», και υποδύεται τη γιαγιά της Σόφι (και ναι, μάνα της Μέριλ)!

Ελπίζουμε το σίκουελ να μην αποδειχθεί «Waterloo».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τελικό τρέιλερ «Mamma Mia! Here We Go Again»: Μέριλ, Σερ και «ελληνικό» kalokairi
  • Τελικό τρέιλερ «Mamma Mia! Here We Go Again»: Μέριλ, Σερ και «ελληνικό» kalokairi