«Με γ@μησε»: Η Εμίλια Κλαρκ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Game of Thrones» - cinemagazine.gr
10:49
24/5

«Με γ@μησε»: Η Εμίλια Κλαρκ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Game of Thrones»

Η παραγωγή της τελευταίας σεζόν «Game of Thrones» αποχαιρέτησε την Μητέρα των Δράκων.

Από τον Πάνο Γκένα

Αποτελεί τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων και το φινάλε του σίγουρα δεν θα είναι για «παιχνίδι». Ο λόγος για το «Game of Thrones» του HBO, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2019 και να αποχαιρετήσει με τον απολαυστικό, σαδιστικό τρόπο του τους απανταχού θαυμαστές του.

Η Εμίλια Κλαρκ, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair με αφορμή το ταξίδι της σε έναν «γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό» στο «Solo: A Star Wars Story», ανέφερε πως μετά από εννιά χρόνια ήταν δύσκολο να αποχαιρετήσει τη Ντενέρις του GoT. Αν και η παραγωγή συνεχίζει τα γυρίσματα, η ίδια ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της. «Με γ@μησε... Το να γνωρίζω ποια είναι η επίγευση που θα αφήσει η Ντενέρις είναι...». Τι εννοεί λέγοντας επίγευση; Είναι πιθανό η τελευταία εντύπωση που θα έχουμε από τη Ντενέρις να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για τον χαρακτήρα από όσα γνωρίζουμε/υποθέτουμε; Στον κόσμο του Τζ.Ρ.Ρ. Μάρτιν κανείς δεν είναι ασφαλής. Ούτε οι πρωταγωνιστές, ούτε το κοινό. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κλαρκ επιβεβαίωσε σκηνές της με την Άρια (Μέισι Γουίλιαμς) και Σάνσα Σταρκ (Σόφι Τέρνερ), τροφοδοτώντας λοιπόν τους θαυμαστές της σειράς με υλικό, μιας και οι τρεις εξαιρετικά δυναμικές γυναικείες παρουσίες του GoΤ δεν είχαν συνυπάρξει στο παρελθόν.

Με προϋπολογισμό 15 εκατ. δολάρια το επεισόδιο, η τελευταία σεζόν «Game of Thrones» πρόκειται να είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Πριν από μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη σκηνή μάχης του, μετά από 55 μέρες γυρισμάτων, ενώ στην ερώτηση για το πότε ακριβώς είναι η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου, η Μέισι Γουίλιαμς φαίνεται πως αποκάλυψε την ημερομηνία σε συνέντευξή της στη Metro, με αφορμή τη νέα της ταινία «Early Man». «Τελειώνουμε τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο και προβάλουμε το πρώτο μας επεισόδιο τον Απρίλιο [2019]. Είναι ένα διάλειμμα τεσσάρων μηνών, για αυτά τα τεράστια επεισόδια, επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στην τελική επεξεργασία. Δεν θέλουμε να βιαστούμε καθόλου γι' αυτή τη σεζόν. Το οφείλουμε στο κοινό και στους οπαδούς μας, να κάνουμε την τελευταία σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερη». Το ΗΒΟ δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την έναρξη του κύκλου.

Να θυμίσουμε πως η σεζόν θα αποτελείται από έξι(!) επεισόδια ενώ οι παραγωγοί πήραν την απόφαση να γυρίσουν πολλά και διαφορετικά φινάλε προκειμένου να αποφευχθούν οριστικά οι διαρροές που θα αποκαλύψουν το φινάλε της σειράς νωρίτερα. Το ίδιο είχε συμβεί και για το περίφημο επεισόδιο του «Ντάλας» με τίτλο "Who Shot J.R.?" αλλά και για τα «Breaking Bad» και «Sopranos». Η διαφορά εδώ είναι πως το καστ δεν θα μάθει πιο είναι το πραγματικό, μέχρι να μεταδοθεί στον αέρα!