Ντόναλντ Τραμπ εναντίον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη συνέχεια μιας ατέλειωτης κόντρας - cinemagazine.gr
11:17
13/6

Ντόναλντ Τραμπ εναντίον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη συνέχεια μιας ατέλειωτης κόντρας

Όπως αναμενόταν, ο αμερικανός πρόεδρος απάντησε στο «F@ck Trump» του ηθοποιού στην τελετή απονομής των βραβείων Tony. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ένα από τα πιο ανεξήγητα πράγματα στην ως τώρα προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ είναι η διαχείριση του χρόνου του, καθώς μπορεί ταυτόχρονα να υπογράδφει κάτι σημαντικό και παράλληλα να μαλώνει με κάποιον στο Twitter. Κάτι τέτοιο έγινε και τώρα, καθώς λίγο μετά την ιστορική συνάντησή του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, επέλεξε να ανεβάσει στο Twitter τα σχόλιά του για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και το «F@ck Trump» που είπε ο τελευταίος στην απονομή των βραβείων Tony.

Ο Τραμπ αποκάλεσε τον Ντε Νίρο ως άτομο με χαμηλό IQ που πρέπει να έχει φάει αρκετές μπουνιές στην καριέρα του από αληθινούς μποξέρ, κάτι που συνειρμικά του δημιούργησε πρόβλημα. Είπε επίσης σε δεύτερο tweet, πως δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι η αμερικανική οικονομία πηγαίνει καλά, με την ανεργία να πέφτει και πολλές μεγάλες εταιρίες να επιστρέφουν στη χώρα. 

Οι 2 άνδρες είναι σε διαρκή πόλεμο τον τελευταίο χρόνο με αφορμή τα αιχμηρά και υβριστικά σχόλια του Ντε Νίρο και τις ανάλογες απαντήσεις που τουιτάρει ο Αμερικανός Πρόεδρος. Θυμίζουμε, πως το πιο πρόσφατο επεισόδιο της κόντρας συνέβη την Κυριακή, όταν το Ντε Νίρο βγήκε στην σκηνή των Tony για να προλογίσει τον Μπρους Σπρίνγκστιν και ύψωσε τις γροθιές του κατά του Τραμπ, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλης της αίθουσας.