Η Μάργκο Ρόμπι ετοιμάζει το πειρατικό της μπαίνοντας στο σύμπαν των «Πειρατών της Καραϊβικής» - cinemagazine.gr
13:41
29/6

Η Μάργκο Ρόμπι ετοιμάζει το πειρατικό της μπαίνοντας στο σύμπαν των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Η Ντίσνεϊ έχει νέα σχέδια για το δημοφιλές franchise της και θα συνεργαστεί στο πλαίσιο μίας νέας (άνευ Τζακ Σπάροου) ταινίας με τη δημοφιλή ηθοποιό και τη σεναριογράφο του «Birds of Prey», Κριστίνα Χόντσον. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ένα από τα μεγάλα σχέδια της Ντίσνεϊ όταν με το καλό η κινηματογραφική παραγωγή θα είναι ασφαλής και θα αναπτύσσεται με κανονικούς ρυθμούς, φαίνεται πως θα είναι η εξόρμηση των πειρατικών. Την εξαιρετικά επικερδή ιδέα για το ride των «Πειρατών της Καραϊβικής» στη Disneyland, που έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του θεματικού πάρκου της εταιρίας, ακολούθησε η ακόμη πιο επικερδής ιδέα της μεταφοράς των περιπετειών του Τζακ Σπάροου στη μεγάλη οθόνη και τώρα το σύμπαν των «Πειρατών» γεννά νέες ταινίες. 

Με τις ταινίες να χάνουν με τον καιρό σε έμπνευση και την εταιρία να θέλει να πάρει αποστάσεις από τον Τζόνι Ντεπ και τα προσωπικά του, οι περιπέτειες του Σπάροου ολοκληρώθηκαν και πριν λίγο καιρό το στούντιο ανακοίνωσε την προετοιμασία ενός reboot, με τον δημιουργό του «Τσερνόμπιλ», Κρεγκ Μέιζιν, να αναλαμβάνει την ανάπτυξή του, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του Ντεπ. Το νεότερο είναι πως η Ντίσνεϊ προχωρά και στη δημιουργία ενός ανεξάρτητου project που θα εμπνέεται από το πάρκο των Πειρατών, δεν θα περιέχει τον χαρακτήρα του Σπαρόου και θα έχει ως πρωταγωνίστρια-πειρατίνα τη Μάργκο Ρόμπι.

Το νέο έβγαλε σε αποκλειστικότητα το Hollywood Reporter αναφέροντας πως η συμφωνία έκλεισε ανάμεσα στο στούντιο, τη Ρόμπι και την Κριστίνα Χόντσον (σεναριογράφο του «Birds of Prey») που θα αναλάβει το σενάριο της νέας ταινίας. Καμία ανακοίνωση για την ιστορία, πέραν του ότι βγάζει από το κάδρο τον Τζακ Σπάροου, θα είναι female-driven και θα εισάγει νέους χαρακτήρες. 

Νεότερα σύντομα. Αναμένουμε (;)