Διέρρευσαν τα πρώτα λεπτά του Δικτάτορα - cinemagazine.gr
13:58
27/4

Διέρρευσαν τα πρώτα λεπτά του Δικτάτορα

Παρότι τα τρέιλερ και τα τίζερ του «Dictaror», της νέας σατιρικής κωμωδίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάσα Μπάρον Κοέν («Borat», «Bruno»), μας έχουν δώσει εδώ και καιρό μια πρόγευση του τι περίπου θα παρακολουθήσουμε, η Paramount Pictures αποφάσισε να μας ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο ανεβάζοντας τα πρώτα 2 σχεδόν λεπτά του φιλμ στο Διαδίκτυο.

Παρότι τα τρέιλερ και τα τίζερ του «Dictaror», της νέας σατιρικής κωμωδίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάσα Μπάρον Κοέν («Borat», «Bruno»), μας έχουν δώσει εδώ και καιρό μια πρόγευση του τι περίπου θα παρακολουθήσουμε, η Paramount Pictures αποφάσισε να μας ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο ανεβάζοντας τα πρώτα 2 σχεδόν λεπτά του φιλμ στο Διαδίκτυο. Στο μικρό αυτό διάστημα βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να μοιράζει γενναιόδωρα στιγμές γέλιου και ωμής σάτιρας μέσα από την εκκεντρική φιγούρα του -που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας γι αυτού του είδους τα φιλμ.

Να θυμίσουμε την υπόθεση λέγοντας πως ο Κοέν υποδύεται το Γενικό Στρατηγό της Δημοκρατίας της Γουαντίγια, Αλαντίν, ο οποίος ταξιδεύει στην Αμερική για να μιλήσει και να διασπείρει τις ξεκάθαρα αντιδημοκρατικές του πεποιθήσεις. Ο δεσποτικός δικτάτορας είναι μια καρικατούρα που διακωμωδεί κάθε σύγχρονη τρύπα της σύγχρονης κοινωνίας με τρόπο φλεγματώδη και φυσικά χοντροκομμένο, θίγοντας έτσι ήδη από τα πρώτα λεπτά θέματα που καίνε, όπως τα στημένα αποτελέσματα των Ολυμπιακών Αγώνων ή τις πυρηνικές βόμβες ως τρόπο διεξαγωγής των πολέμων.

Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι Άννα Φάρις, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μέγκαν Φοξ και Τζον Σ. Ράιλι μεταξύ άλλων, ενώ στο πηδάλιο της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Λάρι Τσαρλς.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αδημονούμε να τη δούμε στις αίθουσες.

Loading the player ...

Σ.Κ.