Οι 25 καλύτερες ταινίες του 2019 σε ένα εξαιρετικό βίντεο - cinemagazine.gr
16:11
10/12

Οι 25 καλύτερες ταινίες του 2019 σε ένα εξαιρετικό βίντεο

Κάθε χρόνο ο κριτικός κινηματογράφου Ντέιβιντ 'Ερλιχ προτείνει τις 25 καλύτερες ταινίες της χρονιάς και τις αναδεικνύει μέσα από αξέχαστες στιγμές τους.

Από τον Πάνο Γκένα

Εδώ και λίγα χρόνια, ο βασικός κριτικός κινηματογράφου του Indiewire (και δημοφιλέστατος στο twitter) Ντέιβιντ Έρλιχ, έχει βρει έναν προσωπικό τρόπο για να παρουσιάζει τα καλύτερα της χρονιάς. Πέρα από την παραδοσιακή λίστα, μοντάρει ένα βίντεο που περιλαμβάνει μία απολαυστική οπτικοακουστική ανίστροφη μέτρηση που μοιάζει με προσωπική ανάμνηση για όσα έγιναν μέσα στην κινηματογραφική χρονιά και χρειάζονται να επισημανθούν. Το αποτέλεσμα είναι ένα από τα πιο όμορφα, καλοσχεδιασμένα και μονταρισμένα βίντεο-ανασκόπησης της χρονιάς.

Το φετινό βίντεο παρουσιάζει μέσα σε 14 λεπτά τις 25 ταινίες που ξεχώρισε ο Έρλιχ το 2019 συνοδεία τραγουδιών και διαλόγων. Όσο για τις ταινίες που διάλεξε, καθώς και για την αξιολογική σειρά τους, δεν θέλαμε να σας χαλάσουμε την έκπληξη και να γράψουμε τους τίτλους. Το συγκεκριμένο βίντεο άλλωστε έχει γίνει θεσμός, πλάι στις πιο αναμενόμενες λίστες γνωστών μέσων και κριτικών.

Δείτε το παρακάτω και θυμηθείτε μαζί του το κινηματογραφικό 2019.