Ανεβείτε ξανά στο ρινγκ! Νέο κλιπ για το «Creed ΙΙ» - cinemagazine.gr
9:28
22/10

Ανεβείτε ξανά στο ρινγκ! Νέο κλιπ για το «Creed ΙΙ»

Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφουν στο «Creed 2», μιλούν για την κληρονομιά των παλιότερων ταινιών και καλωσορίζουν τον σκηνοθέτη Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ, συνοδοιπόρο τους σε αυτό το «ταξίδι στο παρελθόν».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Ξέρετε τη φράση-κλισέ πως "όλα μοιάζουν όπως παλιά"... αλλά όντως συμβαίνει!», έγραφε ο Σταλόνε πριν μερικούς μήνες στο Ιnstagram ανακοινώνοντας την έναρξη γυρισμάτων του «Creed 2», και να που φτάνει σύντομα η ώρα για την κυκλοφορία της ταινίας. 

Η επιτυχία του «Creed» (Κριντ: Η Γέννηση ενός Θρύλου, 2015), καλλιτεχνική και εμπορική, είχε αφήσει από νωρίς ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποιο σίκουελ, καθώς η παλιότερη συνταγή των ταινιών «Ρόκι» είχε δείξει το δρόμο. Πάντα υπάρχει μια εύκολη ιδέα για έναν νέο αγώνα. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ανανεωμένος χάρη στην ερμηνεία του που τον έφερε τότε κοντά στο Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, και με την πεποίθηση ότι αυτή η ιστορία παραμένει ένα δικό του παιδί, μιλούσε συχνά για την εμπλοκή του σε μια ενδεχόμενη συνέχεια.

Το πρώτο μεγάλο hint δόθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο Σταλόνε έπαιξε λίγο με το Photoshop και ανέβασε μια φωτογραφία που περιλάμβανε το όραμά του για το sequel του «Creed». Η φωτογραφία που ανέβασε συνοδεύτηκε από το σχόλιο «Η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται με μια ή με άλλη μορφή, αρκεί να είσαι έτοιμος» και έδειχνε τον Κριντ συναντά τον Ντράγκο (Ντολφ Λούντγκρεν), τον ρώσο μποξέρ που σκότωσε τον πατέρα του στο «Rocky IV».

Αν και οι πρώτες φήμες ήθελαν τον Σταλόνε να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία τελικά η MGM καλωσόρισε τον νεαρό Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ («The Land») στο κινηματογραφικό ρινγκ του σίκουελ. Ο Κέιπλ παρουσιάστηκε ως προσωπική επιλογή του Σταλόνε, ο οποίος κρατά τον ρόλο του Ρόκι ενώ συνυπογράφει και το σενάριο. Βασικός αντίπαλος του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, ο οποίος επιστρέφει φρέσκος μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Black Panther», θα είναι ο μποξέρ Φλόριαν Μουντεάνου (Florian “Big Nasty” Munteanu).

Δείτε ένα φρέσκο featurette που «καλωσορίζει» τον Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ στη μεγάλη αυτή παρέα των ταινιών «Rocky» και «Creed», μαζί με το πιο πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας, η οποία κυκλοφορεί στις 21 Νοεμβρίου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ανεβείτε ξανά στο ρινγκ! Νέο κλιπ για το «Creed ΙΙ»
  • Ανεβείτε ξανά στο ρινγκ! Νέο κλιπ για το «Creed ΙΙ»