Βίντεο: Ο «Black Panther» συστήνει τους πολεμιστές της Γουακάντα - cinemagazine.gr
14:11
12/2

Βίντεο: Ο «Black Panther» συστήνει τους πολεμιστές της Γουακάντα

Ένα featurette συστήνει τις φυλές και τους μάχιμους πολεμιστές της Γουακάντα, λίγο πριν την επέλαση του «Black Panther» στη μεγάλη οθόνη.

Η Marvel δείχνει τα νύχια της!

Ο «Black Panther» ακολουθεί τον T'Challa (Τσάντγουικ Μπόζμαν), που μετά το θάνατο του πατέρα του και Βασιλιά της Γουακάντα -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει δικαιωματικά τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του νέου Βασιλιά και Μαύρου Πάνθηρα δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την πατρίδα του και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Ο Πάνθηρας, που πρωτοεμφανίστηκε το 1966 στις περιπέτειες των Fantastic Four πριν αναπτυχθεί ως χαρακτήρας στα δικά του κόμικ, είχε συνδεθεί με το όνομα του Ουέσλι Σνάιπς αρχικά, από τη δεκαετία του ’90, όταν η Sony είχε αρχικά εκφράσει ενδιαφέρον για τη δημιουργία ταινίας με το μαύρο ήρωα.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία των μπλοκμπάστερ με υπερήρωες, η Marvel αφού μας σύστησε τον «Μαύρο Πάνθηρα» στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» επιστρέφει με τη σόλο ταινία του σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Ράιαν Κούγκλερ («Creed»), όπως φαίνεται αναμένεται να δώσει μία οπτική φρεσκάδα στο κόμικ κινηματογραφικό σύμπαν της εταιρείας.

Μαζί με τον Τσάντγουικ Μπόζμαν που υποδύεται τον «Πάνθηρα» στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν («Creed»), η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο, ο Μάρτιν Φρίμαν («Χόμπιτ»), η Άντζελα Μπάσετ («American Horror Story»), ο οσκαρούχος Φόρεστ Γουίτακερ («Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας») και ο Άντι Σέρκις μετά την εμφάνισή του στο «Avengers: Age of Ultron».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που συστήνει τους πολεμιστές της Γουακάντα και προετοιμαστείτε για το «Black Panther» που κυκλοφορεί 15 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.