Ξαναδείτε το «Call Me by Your Name» με τα μάτια (και τα σχόλια) του Άρμι Χάμερ - cinemagazine.gr
13:41
6/2

Ξαναδείτε το «Call Me by Your Name» με τα μάτια (και τα σχόλια) του Άρμι Χάμερ

Το περιοδικό GQ έβαλε τον πρωταγωνιστή της ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο να ξαναδεί σκηνές από αυτήν και να τις σχολιάσει. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Κοντεύουμε να φτάσουμε στην επόμενη απονομή των Όσκαρ, όμως το «Call Me by Your Name» εξακολουθεί να συζητιέται, παρά το ότι κέρδισε τελικά ένα βραβείο, αυτό του Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου. Ο Γκουαντανίνο γύρισε από τότε το «Suspiria« και ετοιμάζει νέο φιλμ βασισμένο σε δίσκο του Μπομπ Ντίλαν, ο Τιμοτέ Σαλαμε έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο ανεβάζοντας τάχιστα τις μετοχές του ως ηθοποιός και ο Άρμι Χάμερ σταμάτησε ένα σερί κακών επιλογών που είχε κάνει τα τελευταία χρόνια και αυτό τον καιρό προωθούσε το νέο τυ φιλμ που παίχτηκε στο Sundance, «Wounds», πλάι στη Ντακότα Τζόνσον.

Όποτε όμως βρεθούν σε κάποια συνέντευξη (ειδικά οι 2 ηθοποιοί), η κουβέντα αργά ή γρήγορα πηγαίνει στο «Call Me by Your Name», την επιρροή που αυτό είχε στην καριέρα τους αλλά και το πότε πρέπει να περιμένουμε το σίκουελ. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Χάμερ, ο οποίος είναι το cover story του βρετανικού GQ και το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης καλύπτει η εμφάνισή του στο φιλμ του Γκουαντανίνο. Το μέσο δεν αρκέστηκε όμως σε τυπικές ερωτήσεις για να λάβει σχόλια, αλλά ετοίμασε ένα βίντεο με το εξής concept: Ο Χάμερ βλέπει σκηνές από την ταινία και τις σχολιάζει.

Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό και μπορείτε να το δείτε παρακάτω: